Hoşgeldiniz  

Güral PremierHotels tüm ayrıcalıklarıyla yeni sezonu açıyor

Semih Köken | 10 Mart 2016 | Oteller, Turizm A- A+

Güral PremierHotels  tüm ayrıcalıklarıyla yeni sezonu açıyor

Güral PremierHotels& Resorts tüm ayrıcalıklarıyla 8 Nisan itibariyle A0047345 copy Aqua & Beach & Pools & Pavilions 47 GURAL_12A7121 GURAL_825A3063-low QuuSpa&Fitness07yeni sezonunu açıyor. Yüzde 30’a varan erken rezervasyon imkanları ile lüks tatiller artık rüya olmaktan çıkıyor. Güral kalitesini ve ayrıcalığını erken rezervasyon fırsatlarıyla yakalamak için son günler!

Güral PremierHotels&Resorts’ta yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. Güral, markasının altını dolduran kalitesi ve konforlu hizmet anlayışı ile yeni sezonda da Akdeniz’in en sevilen aile oteli olmayı hedefliyor.

Akdeniz’in gözalıcı otelleriGüral PremierHotels& Resorts, erken rezervasyon fırsatları ile lüks tatil konseptini her bütçeye açıyor. Güral PremierHotels&Resorts’ta yeni sezon 8 Nisan itibariyle başlıyor. Yüzde 30’a varan erken rezervasyon imkanları ile lüks tatiller artık rüya olmaktan çıkıyor. Güral kalitesini ve ayrıcalığını erken rezervasyon fırsatlarıyla yakalamak için son günler.

Güral evreninde binalar ağaçlardan yüksek değil!

Akdeniz’in en güvenilir aile otelleri Güral PremierHotels& Resorts, yemekten, eğlenceye, konfordan huzura kadar her detayın ayrı özenildiği, yeşille iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, 2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşan yaşam tarzıyla bir tatilden daha fazlasını sağlıyor.

Güral, aile oteli kavramının hakkını vererek, çocuklarla tatil yapabilmenin en kolay ve eğlenceli halini yaşatıyor. Devasa büyüklükteki Aquapark’ıniçinde yer alan bebek plajı, açık-kapalı yüzme havuzları, çocuklar için özel olarak tasarlanan Happyland, haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü şov ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ‘QuuFitness’ı, ödüllü QuuSpa’sı, oyun düşkünleri için özel tasarlanmış Gameland’ıçocuklara özel kapalı ve açık bir oyun alanı, çocuk restoranı,  teenagerkulubü, DVD salonu, uyku odaları, çocuk tuvaletleri ve sahilde gölge bir alanda konumlanan oyun parkı bulunuyor. Arzu eden aileler çocuklarını saat 10:00-23:00 arası profesyonel çocuk eğitmenlerine emanet edebiliyor.

Güral PremierHotels&Resorts özel havuz alanları bulunansuit odalar, konfor standartları yüksek diğer odalar ve VIP Pavilyonları ile sayısız konaklama imkanına sahip. Birbirinden farklı temalardaki beachbar’ların bulunduğu, servis ve hizmetin şezlonglarda bile hız kesmediği sahiliyle farklılık yaratıyor.

Dünya lezzetleri sunan restoranları ve yine sahilde konumlanan iki katlı özel yapısı, özel locaları, dev sahnesi, açılıp kapanabilen çatıya sahip ‘PartyLounge’ı ile misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

Uzakdoğu’yu yakına getirin

Dünyanın en prestijlispa ödülü ‘World LuxurySpaAwards’ı dördüncü kez alarak, geçtiğimiz sene de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçilen QuuSpa, dünyanın çeşitli ülkelerinden getirilen, alanlarında uzman terapistler ve organik ürünleriyle Güral PremierHotels&Resorts’un içinde yaşanılan en büyük ayrıcalıklardan biri.QuuSpa, Avrupa ve Uzakdoğu masajları, Türk hamamından, güzellik uygulamalarına kadar geniş bir skalada hizmet veriyor. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak QuuSpa’ya en uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle