Hoşgeldiniz  

Fotosafari yarışması ödülleri verildi

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2014 | Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

 

 

DSC_9316 DSC_9331 DSC_9341 DSC_9312

 

Armas Resort Hotel’de düzenlenen ödül törenine, Antalya Vali Yardımcısı vekili Bayramali Köse, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Granizon Komutanı Yasin Berçin, Kemer Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, davetliler ve yarışmacılar katıldı.

 

17-19 Nisan günleri arasında gerçekleştirilen yarışmada, flora ve fauna ile doğa ve manzara olmak üzere iki dalda düzenlenen fotoğraf yarışmasının birincisine 1000 TL, ikincisine 750 TL ve üçüncüye de 500 TL verildi. Ayrıca mansiyon ödüllerin de 100 TL olarak belirlendi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı konuşmasında fotoğrafın bir sanat olduğunu, sanatın da yaşatılması gerektiğini belirtti.

Vali Yardımcısı vekili Bayramali Köse ise, isminin açıklanırken vali yardımcısı olarak açıklamasını ben hala Kemer Kaymakamıyım diyerek gülüşmelere neden oldu.

Köse, yarışmanın daha başlangıç olduğunu, inşallah sonrasının da geleceğin belirtti. İlk adımı kendilerinin attığını ifade eden Köse, kendilerinden sonra gelenlerin adım atmaya devam edeceğine inandığını kaydederek, “İlk olarak yola yürüyüş yollarını keşfederek ve gezerek çıktık. Yaklaşık 45 gün boyunca buralarda çalışma yaptık. Sonra foto safari yaptık. İnşallah güzel fotoğraflar çıkmıştır” dedi.

Köse yarışmada ödül alanları tebrik etti.

 

Yarışmada ödül alanlar ise şöyle oluştu: Flora fuana kategorisinde Mehmet Nihat Önen birinci oldu. Selam Aydın ikinci olurken Muhammet Dönmezer de üçüncü oldu.

Mansiyon kategorisinde Ali Serdar birinci olurken, Kazım Keskin ikinci, Serkan Peksağlam da üçüncü oldu.

Manzara coğrafya kategorisinde de, Seda Abacı birinci oldu. Mehmet Nihat Önen ikici, Serkan Peksağlam da üçüncülüğü elde etti.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle