Hoşgeldiniz  

Antalya’da sessiz sedasız otel satışları…

Semih Köken | 25 Şubat 2022 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

Antalya’da iki dev turizm tesisi, sessiz sedasız el değiştirdi.  Aydınbey Group Hotels Kemer bölgesindeki Club Zigana Kemer’i satın alırken, Lara’nın ünlü otellerinden Kervansaray Oteli de icradan Galeri Kristal’e geçti.

Aydınbey Group Koordinatörü Erdoğan Turan, Kemer Belbidibi’nde bulunan Club Zigana Kemer otelin 2023 turizm sezonunda misafirlerine kapılarını açacağını belirterek, “Ürün yelpazemizi genişleterek, Türk ve Antalya turizmine hizmetlerimizle en üst düzeyde değer yaratmak arzusuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Club Zigana Kemer satın alımı ile gerekli renovasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra, 2023 yaz sezonunda yeni tesisimizi Kemer Beldibi Bölgesi’nde sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyacağız. Dünden bugüne kadar her zaman bizlerden esirgemediğiniz destek ve süregelen işbirliğimizin, bu önemli süreçte ve gelecekte de her daim yanımızda olacağınıza dair inancımız tamdır” açıklamasında bulundu.

TOPLAM BEDEL 521 MİLYON LİRA

Lara’nın ünlü otellerinden Kervansaray Oteli 521 milyon liraya icradan satıldı. Otelin yeni sahibi, tesisi kiracı olarak işleten Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş (Kilit Hospitality Grup – KHG) oldu.

Kervansaray Yatırım Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.’nin şirketimizden olan alacakları dolayısıyla ipotekli bulunan Lara Otelimizin, İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’nün ipotek takip dosyası kapsamında talimat icra dairesi olan Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından 2021/23 Talimat sayılı dosyası ile Şirketimiz mülkiyetindeki yer alan Antalya İli Murat Paşa İlçesi Güzel oba Mahallesi 27973 ada 39 Nolu parsel üzerinde yer alan 10 Katlı Otel Binası ve Arsa ile Antalya İli Murat Paşa İlçesi Güzeloba Mahallesi 27973 ada 40 parsel üzerindeki Şirketimizin sahip olduğu üst hakkı ve bu üst hakkı çerçevesinde kurulan tesisin, bir bütün olarak Kervansaray Lara Otel’in, icra yolu ile açık arttırma yolu ile satışı gerçekleştirilmiştir. Bu satış sonucunda Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi 2021/239 Tlmt. sayılı dosyasında Antalya ili Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mah. 27973 Ada, 39 ve 40 Parsel sayılı taşınmazlar yönünden ihale yapılmış olup 03.02.2022 tarihinde 39 numaralı parsel Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.’ye 418.000.000,00 TL, 40 numaralı parsel Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.’ye 103.000.000,00 TL bedelle ihale edilmiştir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle