Hoşgeldiniz  

Zehir tacirleri Yakalandı

SEMİH KÖKEN | 12 Mayıs 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği uyuşturucu operasyonuna bir yenisini daha ekledi. Operasyon kapsamında 30 gram esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan Azerbaycan ve Türkmenistan uyruklu iki kişi tutuklanarak, ceza evine gönderildi.
Yaz sezonuyla birlikte hareketlenen Kemer’e, zehir tacirlerinin de gelmeye başladığını ve ‘Onlar da sezonu açtı’ başlıklı haberimizde duyurmuştuk. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, büyük bir titizlikle yürüttükleri operasyonlarda zehir tacirlerine geçit vermeyerek, uyuşturucuya ‘dur’ diyor. Edinilen bilgilere göre, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, iki kişinin Merkez Mahallesi’nde esrar sattığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. Esrar sattığı tespit edilen Türkmenistan vatandaşı 16 yaşındaki Şahlar İ. ile Azerbaycan vatandaşı 22 yaşındaki Bogdan Z., gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde yapılan aramada 30 gram esrar maddesi ele geçirildi. Karakoldaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
GEÇEN YIL 200 KİLODAN FAZLA UYUŞTURUCU ELE GEÇTİ
İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda esrar, eroin, exstacy ve hap gibi maddeleri büyük şehirlerden Kemer’e getirerek, turistlerle, vatandaşlara satış yapmak isteyen uyuşturucu madde satıcılarına göz açtırmıyor. Güvenlik güçleri, geçen yıl boyunca 200 kilogramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca yine 2013 yılında yaklaşık bin 300 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olaylarla ilgili olarak çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Ekiplerin, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttükleri operasyonlar devam ediyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle