Hoşgeldiniz  

Yüzen Disko Kemer’de

Semih Köken | 01 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yüzen Disko Kemer’de
Avrupa’nın en büyük yüzen gece kulüplerinden biri olacak, turizmde yeni alternatif oluşturacak Bin 250 kişilik ‘Yüzen Club Ottoman’ adlı gece kulübü Kemer’e geldi
OGM Turizm şirketinin sahibi Osman Günay tarafından 3 yılda tamamlanmasına karşın 9 yılda denizde yüzmeye başlayan Ottoman Club ve Catamaran, Kemer kıyılarına yanaştı. Kemer’in eski esnaflarından olan Osman Günay, teknenin bin 250 kişilik olduğunu ve çalışacak personelin 80 kişi civarında olduğunu belirtti. İçerisinde engelli tuvaleti, hemşire odası ve butik gibi birçok oda da bulunan Ottoman Club ve Catamaran, ayrıca düğünlere özel olarak da kullanılabiliyor ve içeriye gelin arabası da konulabiliyor.
TÜRKİYE’DE OLMAYAN BİR ŞEYİ YAPTIM
Ottoman Club ve Catamaran, iş başı yapmak için gerekli izinleri beklediğini belirten, OGM Turizm’in sahibi Osman Günay şunları söyledi; “Yaklaşık 26 yıldır Kemer’de esnaflık yapmaktayım. Kemer’de çeşitli iş dallarında faaliyet verdim. Daha sonra tabi turizmin verdiği avantajla da Avrupa yolculuklarına çıkarak, Türkiye’de olmayan bir şeyi yapmak ve bu düşünceyi zaman düğmeye basarak, sonucundaki verileri toplayarak ve böyle bir ürünü üretmek için projelendirdim. Ama 3 yılda başardık suya indirdik, 5 yılda yürütemedik, şükürler olsun Port Akdeniz’in sayesindeki katkısından dolayı onlarında desteğiyle ve tüm esnaf birliği ile birlikte hareket ederek, bu projeye inanmalarıyla beraber yaptık. Her ne yaptırdıysam esnaf arkadaşlarımla ileri tarihli yaptırarak bu cesareti göstererek Ottoman Gemisini hayata geçirmek için tüm gayretimizi verdik.
BEN İNANCIMI ORTAYA KOYDUM
Sonuçta buradayız. Tüm mülki amirlerime, esnafa, dostlarımıza ve her şeyden önce Kemerimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz doğru birlik beraberlik yapabilirsek, esnaf birliğini doğru yola sokabilirsek ki ben Kemer bölgemiz olarak başarılmayacak bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Çünkü ben kuyunun dibine 2 kat düşürüldüm. Toplu iğneyle kazarak sabırla, mücadeleyle şükürler olsun inanarak, inancımı ortaya koyarak bu hale getirdim.
GEMİMİZDE YOK YOK
Bundan sonrası gerekli yetkili arkadaşlarımıza düşüyor. Projemiz içerisinde alakart bir sunumla bir restoran tarzı. Tabi bunu biz bir canlı müzik ile yemek müziği ile biraz tarzı değişik. Tabi bunları zaman içerisinde yaşayarak göreceğiz. Restoranın haricinde düğün yapabiliyoruz. Hatta düğün arabasını da içeri alabiliyoruz. Gemimizin içerisinde hemşire odası var. Özürlüler tuvaleti var. Butiğimiz de mevcut. Tamamen Avrupa normlarına göre yapılan bir üründür. Her şey belgelidir, sertifikalıdır, onaylıdır ve onaylanacak olanlar da vardır.
ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE OYNAMAK İSTİYORUM
Bu gemimiz Kemerimiz için çok büyük bir katkı yapacağını düşünüyorum çünkü amacım buydu zaten. Ben burada kimsenin ticaretine karşı değilim. Ticaret yapanla yaşamak zorundayım. Benim kimse ile derdim yok. Netice itibariyle ben Şampiyonlar ligine oynamak istiyorum. Çünkü ben eğitimimi fazlasıyla aldım. Takımımı kurdum 80 kişiye yaklaşık istihdamımız olacak. Tüm arkadaşlarımızın bu anlamda sosyal güvenliğine kadar her şeylerini yapacağız. OGM Turizm olarak 9 yıldır yaşadığım bu mücadelenin sonunda doğru bir yola çıkmak istiyorum. Gemi yapmayı bilmezken şimdi gemi yapmayı da öğrendim. Çünkü benim özüm sanayici.” Dedi
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle