Hoşgeldiniz  

Yeni Teknik Direktör ve Doğum Günlü Antrenman

Semih Köken | 15 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yeni Teknik Direktör ve Doğum Günlü Antrenman

Yeni Teknik Direktör ve Doğum Günlü Antrenman !
TFF Misli.com 3. Lig Birinci grupta mücadele eden Kemer Spor yeni Teknik Direktör Ersin Küçüoğlu ile ilk antrenmanına çıktı.
Kemer İlçe stadında deplasmanda Edirne Belediyesi PAŞ Edirnespor ile 17 Mart Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını yeni Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yönetiminde gerçekleştirdi.
Yapılan antrenmanda dar alan çalışmasının ardından, çift kale ve taktik çalışması ile sona ererken takımın sevilen yardımcı Antrenörü Utku Kızıltepe’ye futbolcular sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Unlu yumurtalı doğum günü kutlamasında muzip arkadaşları Utku hocayı yumurta yağmuruna tutarken kafasına un dökmeyi de ihmal etmediler. Yarın doğum günü olan futbolcu Ramazan Övüç’te yumurta ve undan nasibini aldı.
Antrenman sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktör Ersin Küçüoğlu; öncelikle hedefimiz hep beraber Antalya Kemer Sporu ligde tutabilmek. Kalan süremiz çok az ve kısa zamanımız var. elimizden gelenin en iyisini ekibimiz, yönetimimiz ve oyuncularımızla bu camianın paydaşları ile başarmayı hedefliyoruz. Onun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. iyi çalışmaya ihtiyacımız var zamanımız çok kısa ve bu kısa zamanı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle