Hoşgeldiniz  

Yaylada elektrik kesintisi

Semih Köken | 21 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 22 Ekim Perşembe günü, 6 saatlik elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile TEİAŞ 154 kv Ovacık Havza Trafo Merkezinde koruma sistemleri röle testi çalışması için enerji kesintisi yapılacaktır.

Bu doğrultuda uygun görülen kesinti programı şu şekilde; 22 Ekim 2015 Perşembe günü 11:00 ile 17:00 saatleri arasında Ovacık TM’den enerjili, Ovacık Mezarlık, Soğucaksu, Somaksemiri, Çağba evleri, Deveciler Mahallesi, Yayla Kuzdere, Dörtçam Gediği, Çataltaş Mevkii, Mızır Mahallesi, Güneşli Mahallesindeki AG-OG aboneler ile özel trafolu müşteriler yapılacak enerji kesintisinden etkilenecektir.”

Açıklamada ayrıca, “Çalışmaların erken bitirilmesi halinde belirtilen saatten önce hatlara enerji verilebileceği gibi hava muhalefeti veya başka nedenlerden dolayı çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle