Hoşgeldiniz  

KEMERDE TEPKİ ÇEKEN KAVGA YAŞLI İNSANLARA SALDIRDILAR İDDASI

Semih Köken | 04 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMERDE TEPKİ ÇEKEN KAVGA YAŞLI İNSANLARA SALDIRDILAR İDDASI

HABER-VİDEO

Kemer de yaşlı karı kocanın dayak yemesinin  ardıdan iki aile birbirine girdi! Kavga acil serviste devam etti.

Kemer Aslanbucak  Mahallesinde meydana  gelen olayda Bir  sitenin içinde bahçe işleri yapan yaşlı karı kocayla site sakinleri  arasında site bahçesinde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga hastanenin acil servisine kadar uzandı. Kavgaya karışanların tamamına kısıtlamayı ihlalden ceza uygulanırken, gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Antalya'da iki aile birbirine girdi! Kavga acil serviste devam etti
Kemer’e bağlı Arslanbucak Mahallesi’nde 1 Mayıs günü bir sitenin bahçesinde N.P. ve B.S.Ç. arasında tartışma çıktı. Tarafların birbirine hakaret ettiği tartışma bir anda büyüdü. N.P.’nin babası İ.P. ve annesi E.P. ile B.S.Ç.’nin yaşı küçük olan oğlu E.E.Ç. de gelerek tartışmaya dahil oldu. Bir süre sonra ise B.S.Ç.’nin eşi V.Ç. ile akrabası C.O. da olaya karıştı. Taraflar birbirlerine ele geçirdikleri sert cisimlerle vurmaya kalkışıp, hakaret ederken, içlerinden biri eline aldığı büyük bıçakla bağırmaya başladı. Bu kişiyi bir kadın zaptetmeye çalıştı. Tartışmayı gören çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafları ayırdı.
Aileler arasındaki kavga acil servise taşındı

Birbirinden şikayetçi olan taraflar sağlık kontrolleri için Kemer Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanenin acil servisinde muayene için bekleyen B.S.Ç., eşi V.Ç. ve çocukları E.E.Ç.; tartıştıkları İ.P.’nin oğulları İ.P. ile M.P. tarafından darp edildi. Olayların ardından İ.P. ve M.P. ile C.O. gözaltına alındı. 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kavganın yaşandığı gün tam kapanma nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunması dolayısıyla olaya karışanların tamamına İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin 150’şer TL ceza uygulandığı öğrenildi.

MECLİS  ÜYESİ KARAKOLKA KADAR GELEREK TARAF OLDU.

Olayların ardından İ.P. ve M.P. ile C.O. gözaltına alındı. Olaya taraf olarak gelen ve Karakola girip çıkan Kemer Belediye Meclis  üyesi Emrah Ayhan büyük tepki çekti .Gözaltına  alınan  3 kişi geceyi  nezarette geçirdikten sabah savcılığa sevk edildi. Olaya ait görüntülerin ortaya çıkmasından  sonra  ifadeleri alındı iki tarafın  birbirinden  şikayetçi  olmasıyla şahıslar serbest bırakıldı.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Site bahçesindeki tartışma anı, bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kadın erkek birden fazla kişinin birbirine girdiği görüntülerde bir kişinin eline geçirdiği sopayla bir kadına vurmaya çalıştığı, bir erkeğin ise elindeki büyük bıçakla çevreye bağırıp, hakaretler ettiği anlar yer aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle