Hoşgeldiniz  

YAPAMAYAÇAĞIN İŞİN TABELASINI ASMA

Semih Köken | 10 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Devlet Hastanesinin önünde bulunan üst geçit ilk yapıldığında herkes sevinmişti . Öncelikle hasta ve yaşlılar buradan asansör ile çıkıp inmeleri düşünülmüş güzel bir hizmet olmuştu.

Karayollarının yaptığı bu üst geçit belli bir süre sonra   Kemer Belediyesine bakım ve onarım çalışmaları yapılsın diye devredildi.

Kemer Belediyesi üst geçit üzerine yazılar  koyarak buranın KEMER BELEDİYESİ tarafından bakım onarımının yapıldığını büyük harflerle yazdı.

Sonuç ise her zaman olduğu gibi yine hüsran..

4  Yıldır hizmet veren asansör yaklaşık altı aydan buyana faal değil.Kemer Belediyesi yetkililerine sorduğumuzda kimsenin bilgisinin olmadığı cevabı ile karşı karşıya  kalıyoruz.

Yani vatandaş sakın hasta falan olup düşmesin buralara Allah Korusun 60 basamak çıkıp 60 basamak inmek  zorunda kalırsınız bizden söylemesi….

Vatandaştan gelen “Semih abi kemer devlet hastanesi  önündeki üst geçit 60 basamak ve asansörler çalışmıyor. Ben bugün eşimi hastaneye götürdüm.inmesi çıkması bin dert benim eşim.%69 engelli abi ben napayımm. Bizi bu duruma düşürenler utansın”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle