Hoşgeldiniz  

Vergi Dairesi Müdürü Özdemir, Başkan Gül’ü Ziyaret etti!

SEMİH KÖKEN | 23 Şubat 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

23 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kemer Vergi Dairesi tarafından Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni düzenlendi. Törene, Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir ve çalışanlar katıldı. Yağmurlu havada yapılan tören, Ümit Özdemir’in anıta çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi.

Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir, “Hedefimiz etkin idare, mutlu mükellefler ve güçlü bir Türkiye’dir. Hedeflenen bu yolda vatandaşlarımızın vergi toplama konusunda verdiğimiz hizmete aile bireylerini de etkileyerek belge alma alışkanlığını yerleştirmemize yardımcı olmalarını ve mükellef odaklı hizmet anlayışımızın bir parçası olarak kamuoyuna sunduğumuz geri dönüşümlü iletişimin tüm kanallarını kullanarak vergilemenin bizzat içinde olmalarını temenni ederim” dedi.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli okullarda vergi bilincinin arttırılmasıyla ilgili konferanslar verilecek, öğrencilere Vergi Dairesi’nin yaptığı iş, işlem ve görevleriyle ilgili bilgiler verilecek. Yükümlülüklerini zamanında yerine getiren meslek gruplarıyla mükellefler işyerlerinde ziyaret edilecek.

23 Şubat-1 Mart tarihlerinde kutlanan Vergi Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir Müdür Yardımcıları Şefler ve Kurum çalışanları birlikte geldiler.
Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Gül’e bir demet çiçek takdim ettiler.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise Vergi Dairesi Müdürü Özdemir’e bir Adet Kemer Fotoğraf panosu hediye etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sabah makamında Ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir Başkan Gül’e çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Gül yaptığı açıklamada; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. verginin önemine değinen Başkan Gül; devletlerin varlığının sürdürmesi için bireylerin vergisini vermesi gerektiğini ifade etti. Başkan Gül ayrıca; Vergi haftası nedeniyle tüm vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladığını. Söyledi.
Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir ise yaptığı kıssa konuşmada; “daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir Türkiye için vergilendirilmiş kazancı benimsemeli ve benimsetmeliyiz. Vatandaşlarımız ve kurumlarımız tarafından ödenen vergilerle ülkemiz kazandırılmış ve varlığına devam etmektedir. Dedi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle