Hoşgeldiniz  

Vekil aday adayının ilk seçim ziyareti eşe

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün konuğu 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 7 Haziran seçimlerinde Antalya Milletvekili adayı olan ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday adaylığını açıklayan eşi Neşe Gül oldu.

**

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün bugünkü konuğu, MHP’den Antalya Milletvekili aday adayı olan eşi Neşe Gül oldu. Milletvekili aday adayı eşi Neşe Gül’ü makamında kabul eden Başkan Gül, seçim çalışmalarında Neşe Gül’e başarılarının devamını dileyerek, “Her zaman yanındayım” dedi.

NEŞE GÜL’E KEFİLİM
Eşi Neşe Gül’ün 7 Haziran seçimlerinde gösterdiği üstün seçim performansını takdir eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Neşe Gül hanımefendi, bir anne şefkatiyle geleceğimizin nesilleri çocuklarımıza ve bir evlat şefkatiyle anne-babalarımıza hizmet etmek için bu uzun ve zor yolculuğa çıktı. Hayatın her alanında kendisini takdir ettiğim değerli eşim ve MHP Milletvekili aday adayı Neşe Gül’e çıktığı bu yolda başarılar dilerken her daim yanında olduğumun ve kendisine kefil olduğumun bilinmesini isterim. 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde de Antalya Milletvekili Adayı olan Neşe hanımın içinde, vatan, millet, bayrak ve hizmet aşkı olduğu sürece, Milletvekili seçildiğinde güzel başarılara imza atacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MUSTAFA GÜL’ÜN TECRÜBESİNE BAŞVURDU
7 Haziran seçimlerinden önce de Antalya’nın tüm ilçelerini gezerek, tokalaşmadık el bırakmayan MHP Milletvekili aday adayı Neşe Gül’ün 1 Kasım seçimleri için ilk resmi seçim ziyaretini Başkan Mustafa Gül’e yapması onun için ayrı bir önem taşıyor. Eşi Mustafa Gül’den destek alarak siyasete başlayan Neşe Gül, “Siyasette kadının da yer alması gerektiğinden yola çıkarak, benden desteğini esirgemeyen Mustafa beye bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Milletvekili aday adaylığım sürecinde Mustafa beyin göstereceği yol ve siyasi tecrübe benim için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle seçim ziyaretlerimin ilkini, biricik çocuklarımın babası ve çok değerli eşim Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül’e yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum” dedi. Başkan Mustafa Gül ve MHP Antalya Milletvekili aday adayı eşi Neşe Gül ziyarette uzun uzun siyaset konuştular.

DSC_0009

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle