Hoşgeldiniz  

Uzman Hekim Branş Eksiğimiz Tamamlanıyor

SEMİH KÖKEN | 28 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Devlet Hastanesi’ne Bitlis Devlet Hastanesinden atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Metin Ayvaz ile Kemer’de bir ilk yaşandı. Daha önce Kardiyoloji Uzmanı için Antalya il merkezine giden hastalar artık Kemer Devlet Hastanesi’nde bu bölümü ve doktorunu bulabilecekler.

 

 

Atama ile ilgili açıklama yapan Kemer Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi; “Bitlis Devlet Hastanesinden ataması yapılan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Metin Ayvaz’ın göreve başladığını ve bugüne kadar ilçede ilk defa Kardiyoloji branşının atamasını gerçekleşmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Çiftçi,  Artık kalp ve dolaşım sistemi hastalığı bulunan hastaların Antalya il merkezine gitmelerine gerek kalmadığını ilçemizde de bu tedavi hizmetini alabileceklerini kaydetti.

Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi; “Amacımız halka en iyi sağlık hizmetini vermek olduğunu, yeni hastanemize taşınma öncesinde bir çok uzman hekim branş eksiğimizi hemen hemen tamamlamaya başladığımızı, yeni hastanemizde hizmet verdikçe de bu eksiğimizin biteceğini, Kemer halkına ve hastanemize hayırlı olması” temennilerinde bulundu.

Çiftçi, ayrıca özellikle yaz döneminde 400-450 hastanın giriş yaptığı acil servisimize 4 hekim ataması yapıldığını, yeni hekimlerimizin göreve başlamasıyla acil servisimizin hekim sıkıntısının çözüme kavuşmuş olduğunu müjdeledi.

Göreve başlayan Dr. Mehmet Sözen ile ilk defa hastanemize ataması yapılan Dr. Muhammed Turhan, Dr. Emre Geçer ve Dr. Sırrı Onur Özpınar’ a başarılar dilerken “Acil servisimizde acil müdahale gereken hastalara öncelik tanıyarak düzen içinde kargaşa ve tartışma olmadan hızlı ve doğru tedavi uygulamak olduğunu, bu konuda halkımızın da duyarlılığı ve desteğini eksik etmeyeceğini bildiklerini” söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle