Hoşgeldiniz  

ÜRAS “Yarın çok geç kalmış olabiliriz”

SEMİH KÖKEN | 28 Ekim 2019 | Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ÜRAS “Yarın çok geç kalmış olabiliriz”

Kemerin gelmiş geçmiş Başkanları içinde kendinden söz ettiren büyük hizmetlere imza atmış olan Yusuf Üras son günlerde  yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu .

Üras Tekirova da bulunan günübirlik alanın ihale ile birilerine verileçeği endişesi taşıdığını ve bu sosyal medyada açıklayarak destek istedi bu konu hakkında takipçisi olacağını söyledi.

Yaptığı sosyal medya açıklamasında şunları söyledi. “Değerli kemerli ailem yakın tarihte bir seçim süreci yaşadık seçimler demokrasi bayramı ve bir yarıştır.Kemer halkı tercihini yaptı fikirler farklı olabilir,partiler farklı olabilir,kişiler rakip olabilir fakat konu Kemer olunca ortak müşterekte buluşulabilmesi taraftarıyım.Bugün başkanlığım döneminde zor şartlarda Tekirovamı za kazandırdığımız günübirlik alanı yeni bir plan tadilatı yapılarak 4 kasımda ihaleye çıkarılacağını duydum.Ben şahsım adına hemşehrilerimin seçtigi iradeyi yerli yersiz sırf mualefetlik olsun diye eleştirmekten imtina ederken telafisi mümkün olamayacak bu konuda sessiz kalmaya vicdanım Kemer aşkım ve siyasi görüşüm elvermedi.

 

Bazı kişilerin yada kurumların itiraz ettik,dava açtık,takipcisiyiz vs. gibi söylemleri var lakin bu ne kadar yeterli veya formalitemi bilmiyoruz.Bu konuda küskünlükleri,kırgınlıkları,siyasi hırslarımızı bir kenara bırakarak halkımızında gücüyle birlik ve beraberlik örneği sergilemeliyiz. Konunun uzmanı kişilerdende yardım talep ederek elimiz güclü bir şekilde gerekli kurum ve mercilere hukuki yönden başvuruların yapılması gerekmektedir.Kemerimizde halkımızın denizden faydalanabilcek çok fazla alanı olmadiğı aşikar bu kalan son yerlerinde birilerine peşkeş çekilmesi kimsenin hayrına olmayacaktır.Bu alanların özel kişilere kiralanmasi turizm sektörünede çesitli zarar vereceği su götürmez bir gerçektir.Bundan mutevellit otel isletmecisi arkadaşlarımızda bizimle beraber olucaktir.Buradan Kemerin siyasi teskilatlarına STKl ara basın mensuplarına ve bütün halkımıza sesleniyorum gelin top yekün bu işin karşında duralım,bu işin takipcisi olalım.Demem odur ki;gün birlik vakti,gün Kemer vakti.Yarın çok geç kalmış olabiliriz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle