Hoşgeldiniz  

UNUTMAYACAĞIZ

SEMİH KÖKEN | 22 Eylül 2014 | Kemer Güncel A- A+

Yeşil Kemer Spor, geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda hayatını kaybeden futbolcusu Hüseyin Karakoç’un cenaze töreni ardından çıktıkları ilk idmanda Karakoç’u andılar. Yönetim kurulu üyeleri, Teknik heyet ve futbolcular üzerinde Hüseyin Karakoç’un fotoğrafının bulunduğu ve “UNUTMAYACAĞIZ” yazılı tişörtler ile ilk idmanda yer aldılar.

İdman başlangıcından açıklamalar yapan Yeşil Kemer Spor teknik direktörü Mustafa Öğüt şunları söyledi  “üzüntümüz çok büyük, Allah bize böyle bir acıyı verdi. Çocuklarımızın üzerinde de çok büyük etkisi var bu yüzdende çocuklarımıza iki gün izin verdim. Bugün Hüseyinsiz ilk idmanımıza çıkıyoruz. Bundan sonra yapacağımız tüm idmanlar ve maçlar kardeşimiz Hüseyin içindir. Onun akıttığı ter kendi üzerimizdeymiş gibi bütün maçlara, bütün idmanlarda kalbimize gömerek bu işi onun için devam ettireceğiz” dedi.

Yardımcı antrenör ve kaleci antrenörü Yüksel Üst ise; “Çok üzgünüz. Öncelikle Türk sporu adına, Türk futbolu adına hepimizin başı sağ olsun. Hepimiz çok üzgünüz çocuklarımızın da moralleri bozuldu. Tekrar Yeşil Kemer Spor olarak ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Yeşil Kemer Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Reşat Aydoğdu; Geçtiğimiz günlerde arkadaşımızı kaybettik. Hepimiz üzgünüz. Hocamızın da söylediği onun adını her maçta terleyerek, koşarak onu unutturmayacağız. Sizler, her biriniz bizler için çok değerlisiniz. Tüm yönetim kadrosu ve teknik heyetimiz sizleri çok seviyorlar ama bundan sonraki tüm mücadelemiz Hüseyin için olacak. Çalışacağız, başaracağız ve onu orada sevindireceğiz. Unutmayalım” dedi.

Yeşil Kemer Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Ömer Zeybek ise futbolculara şunları söyledi; “ arkadaşlar unutmayalım ki bundan sonra Hüseyin 12. Adam olarak onu hissederek oynayacaksınız. Sizden zaten unutmanızı beklemiyoruz ama biraz daha Hüseyin yedek kulübesindeymiş gibi oynamanızı istiyoruz” dedi.

 

 Yeşil Kemer Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Hasan Aktaş; “ İnşallah bu tarz elim olayları hiç birimiz yaşamayız. Hepimiz onun hatırasına yakışır şekilde oynamalıyız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle