Hoşgeldiniz  

Umut-Su Rehabilitasyon Öğrencileri Başkanı Ziyaret etti!

SEMİH KÖKEN | 16 Mayıs 2014 | Kemer Güncel A- A+

umut su  (1)

umut su  (2)

umut su  (3)

umut su  (4)
Ziyarette Okul yönetimi Belediye Başkanı Mustafa Gül’e Plaket takdim ederken, yeni görevinde başarılar dilediler. Başkan Gül’de misafirlerine Belediye Amblemli hediyeler verdi.
Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı konuşmada belediye olarak eğitim kurumlarına alt yapı ve üst yapı gereksinimleri konusunda her fırsatta destek verdiklerini, Umut-Su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne de aynı şekilde imkanlar ölçüsünde ve belediyeyi ilgilendiren konularda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Başkan Gül konuşmasında, Belediye olarak İlçemizde bulunan tüm okullarımıza alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşılayarak destek veriyoruz. Belediyemizi ilgilendiren her konuda okullarımızın yanında olduk. Umut-Su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne de aynı şekilde imkanlarımız ölçüsünde ve belediyemizi ilgilendiren konularda ihtiyaç duydukları desteği vermeye hazırız. Dedi.
Ayrıca sözlerine şunu da ekleyen başkan Gül; Seçim projemizde yer alan, büyük bir Rehabilitasyon merkezini de Kemer’de çok kısa bir sürede yapacaklarını da söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle