Hoşgeldiniz  

Türkmenlere yardım için Yayladağı’na gitti

Semih Köken | 01 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi’nde yaşayan 24 yaşındaki Ramazan Taşkın, Türkmenlere yardım için Hatay Yayladağı’na gitti.

Kemer’de oturan ve turizm sektöründe çalışan 24 yaşındaki Ramazan Taşkın, yaz sezonunun sona ermesi ve çalıştığı otelin kapamasıyla Türkmenlerine yardım etmek amacıyla Bayır Bucak’a gitmek için yola çıktı. Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda başkan yardımcılığı görevini de yürüten Ramazan Taşkan, Vakıf Başkanı Nuri Embiyaoğlu ve Kemerli gençler tarafından geçen perşembe Hatay’a uğurlandı.

Vakıf Başkanı Nuri Embiyaoğlu ile birlikte açıklama yapan Ramazan Taşkın şunları söyledi; “Kemer Alperen Ocakları olarak, Türkmen Dağı Bayır Bucak’ta olanlara göz yumamazdık. Gerek nakdi gerek eşya, erzak olarak yardımlarımızı topluyorduk ama bugünlerde gerçekleşen katliamlar, Türkmen kardeşlerimize karşı yapılan zulümler karşısında sesiz kalamazdık. Bende biletimi aldım ve Hatay’dan Türkmen dağına geçmek için bugün yola çıkacağım. Türk milletinin hiçbir zaman kimseye esir olmadığını, kimseye baş eğmediğini göstermek ve Türkmen kardeşlerimin yanında durmak için Hatay’dan Türkmen Dağı’na, Türkmen eline geçeceğim. Türk milletinin de, Türkemlerimize, kardeşlerimize, can yoldaşlarımıza sahip çıkmalarını istiyorum. Kemer Alperen Ocakları olarak her zaman Türkmen kardeşlerimizin arkasındayız, arkasında olmaya da devam edeceğiz. Allah Türkü korusun ve yüceltsin” dedi.Kemer Gözcü

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle