Hoşgeldiniz  

“TURİZM 12 AY ÇIKMALI”

SEMİH KÖKEN | 20 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

BBP Partisi Kemer Belediye Başkan adayı Emrah Ayhan Meclis üyeleri ile beraber Ketob’u ziyaret etti.Ketop Başkanı Tayyar Gülü makamında ziyaret Ayhan “kemerin en büyük sorununun sezonun kısa olması bunu 12  aya çıkartmak zorundayız kemerin kurtuluşu yine turizmle ve bizimle olaçaktır dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, “Biz bir kartopu olarak yolu çıktık ve büyüdük. Bizim hiçbir sıkıntımız yok ve gayet rahatız” diye konuştu.

ayhan-sikinti-yok-gayet-rahatiza1009b0e29baf9e79889 (1)

Kemer Pastanesi’nde kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen BBP Adayı Emrah Ayhan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıya, Belediye Meclis Üyesi adayları ile basın mensupları da katıldı. Son günlerde yaşanan olaylara değinen Ayhan, “İnşallah desteksiz ve asparagas haberlerle karşılaşmayız. Biz bir kartopu olarak yolu çıktık ve büyüdük. Büyüdükçe bunlar olacaktır. Bizim hiçbir sıkıntımız yok ve gayet rahatız. Bu yazıyı yazdıranları da tespit ettik. Biz her zaman aynı siyasetimize devam ediyoruz. Seçimden sonra biz, belediye ve GATAB çalışanlarının ekmeğiyle kesinlikle oynamayacağız. Kemer’de yeni iş kollarının açılması için uğraşacağız. Miting havasında kendimizi halkımıza anlatıyoruz. Bu mitingler devam edecek. Seçimin bizim için çok rahat geçeceğine inanıyorum ve bu seçimi aldığımızı da gayet rahat bir şekilde söylüyorum. Biz kendi yolumuzda gidiyoruz” dedi.

“KEMER’DE KENT KONSEYİ OLUŞTURACAĞIZ”

Adayların projelerini eleştiren Emrah Ayhan, “Baktıklarıma ve duyumlarıma göre Kemer’de uzay üssü istasyonu bile herhalde bu dönemde yapılmaya çalışılacak. İnsanlar Kemer’de, turizmin olduğu, işsizliğin olmadığı ve herkese eşit bir yönetim istiyorlar. Biz projelerimizi halkımıza sorarak yapacağız. En ufak bir projede bile insanların görüşlerini alacağız. Sormadan ve danışmadan yapılan işlerde büyük sıkıntı yaşandığını görüyoruz. Kemer’de hem rantın önünü kesmek hem de ilçeyi güzelleştirmenin tek başına yapılamayacağını bildiğimiz için Kent Konseyi kuracağız. Halkımızla birlikte beraberce bu yönetimi yapacağız. 4 bin nüfuslu Tekirova Beldesi’ni yönetemeyen arkadaşlar, şaşıyorum ki şu anda Kemer Belediyesi’nin yönetimine adaylar ama bunu nasıl yapacaklarını açıklayamıyorlar. Çünkü 20 yıldır Tekirova’ya yapılan hiçbir şey yok” diye konuştu.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULACAK

 

Huzur Camiinde 22 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Kur’an ziyafeti olacağını açıklayan Ayhan, dünyaca ünlü 4 hafızın katılacağını söyledi. Tüm şehitleri için mevlit okutacaklarını belirten Ayhan, şöyle konuştu; “Ayrıca bu mevlit, şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıldönümüyle ilgili de olacak. Tüm halkımız davetlidir.”

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle