Hoşgeldiniz  

Türel’in Sözünü Verdiği Yol Açılıyor

Semih Köken | 26 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 

Expo Kundu Belek  (1) Expo Kundu Belek  (2) Expo Kundu Belek  (3) Expo Kundu Belek  (4) Expo Kundu Belek  (5)

Türel “Laf Değil İcraat Olsun Diye Söz Veriyoruz”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Dolgu çalışmaları başlanan yolda incelemelerde bulunan Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

 

 

Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdiği Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel aralıksız devam eden yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Yolu EXPO alanı ile bağlayacaklarını belirten Başkan Türel, EXPO-Kundu-Belek yolu ile turizme çok ciddi bir alternatif yol ağı kazandıracaklarını anlattı. Türel “Laf değil icraat olsun diye konuşuyor ve söz veriyoruz. Söz verdiğimiz gibi Expo-Kundu-Belek yolu hızla devam ediyor” dedi.

30 EKİM’E KADAR BİTİRİLECEK

Çalışmalar sonunda EXPO-Kundu arası 12 kilometre, Kundu-Belek arası 6,5 kilometre olmak üzere toplam 18,5 kilometrelik yol yapılacak. Toplam 46 milyon 500 bin liraya mal olması planlanan yolun üzerine köprüler de inşa edilecek.  Başkan Türel, 23 Nisan 2016 tarihinde bitirilmesi planlanan Kundu- Belek arasındaki yol çalışmalarının hızlandırılarak 30 Ekim 2015 tarihine kadar tamamlanması için talimat verdi. Yol tamamlandığında Kundu Belek arası 7 dakikaya düşecek. Antalyalılar ve her yıl Antalya’yı ziyarete gelen turistler hem trafik sorunu yaşamayacak hem de zamandan tasarruf edecek.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle