Hoşgeldiniz  

Türel’den Kemere Ziyaret

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

1947574_10152305015539834_1292130840_n 7 1 DSC_0161 DSC_0393Antalya’nın ilçelerini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cuma gününü ise Kemer’e ayırdı. Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret edecek olan Türel, “Büyükşehir Yasası çerçevesinde tüm ilçelerimizi ziyaret ederek, istişare toplantıları yapıyoruz” dedi.

 

Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 5 yıl aradan sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna tekrar oturan Menderes Türel, Antalya’nın batı ve doğu ilçelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu ziyaretlerinde Türel’e, Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Büyükşehir Belediyesi Birim Amirleri ve teknik personel de eşlik ediyor. Elmalı, Kaş, Kumluca, Manavgat, Gündoğmuş, Gazipaşa ve Alanya’yı ziyaret eden Menderes Türel’in, Cuma günü de Kemer’e geleceği öğrenildi. Seçimden sonra kendisini yoğun bir program bekleyen Türel, ilk olarak makamında tebrikleri kabul etmişti. Türel daha sonra ise ilçeler turuna çıkarak, Belediye Başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

“SEÇİM DÖNEMİ GERİDE KALDI”

Kemer’e de gelecek olan Türel’in ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geleceği kaydedildi. Türel ve beraberindeki heyet, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret edecek. Başkan Türel ile Başkan Gül, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer Belediyesi’nin Büyükşehir Yasası kapsamında ilçede ortaklaşa yürüteceği çalışmaları ele alacak. Seçim döneminin geride kaldığını söyleyen Menderes Türel, icraat döneminin başladığını ifade etti. Türel, “Seçim döneminde siyaset yaptık. Şimdi ise rozetimizi belediyenin kapısının önünde bırakarak, oy veren ve vermeyen herkese hizmet edeceğiz. Büyükşehir Yasası çerçevesinde tüm ilçelerimizi ziyaret ederek, istişare toplantıları yapıyoruz. İlçelerimizin sıkıntı ve sorunlarını tespit etmek istiyoruz. Parti gözetmeksizin tüm ilçelerde işbirliği içinde tüm Antalya’mıza hizmet götürmek istiyoruz” dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle