Hoşgeldiniz  

Türel: “Milletimizin başı sağolsun”

SEMİH KÖKEN | 14 Mayıs 2014 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Soma’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diledi. Yaralı işçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Türel “Göçük altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen madencilerimizin de sağ salim kurtarılmasını temenni ediyorum. Dualarımız acımızın daha fazla büyümemesi ve göçük altındaki işçilerimizden güzel haberler almak için” dedi. Türel, Fransa’ya yapacağı çalışma ziyaretini ve 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yapılması planlanan Levent Yüksel konserini iptal etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Soma’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan müessif olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü ifade eden Türel “Hepimizi üzen kazada yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Göçük altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen madencilerimizin de sağ salim kurtarılmasını temenni ediyorum. Dualarımız, acımızın daha fazla büyümemesi ve göçük altındaki işçilerimizden güzel haberler almak için. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Fransa’ya yapacağı çalışma ziyaretini de iptal etti. Altın Portakal Film Festivali’ni uluslararası bir organizasyon haline getirmek isteyen Başkan Türel, Cannes Film Festivali’ne giderek yapımcı, prodüktör ve sinemanın yıldızları ile bir araya gelecekti. Başkan Türel, 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olacak Levent Yüksel konserini de iptal etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle