Hoşgeldiniz  

TÜREL “Az laf çok iş zamanı”

SEMİH KÖKEN | 12 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK Parti 5. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Az laf çok iş zamanı” dedi.

AK Parti kongrelerinde yenilenmenin olduğu kaydeden Türel, “Bizim kongrelerimizde başkalarının kongreleri gibi havalarda sandalyeler uçmaz. Bizim kongrelerimiz kucaklaşma kongreleridir. Az laf çok iş. Biz Antalya’da hizmet üreteceğiz. Birileri laf üretecek. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz hizmet üreteceğiz. Lafla peynir gemisinin yürümeyeceğini iyi bilirler. Expo 2016 raylı sistemin mimarları, Bakan Elvan, Bakan Eker, Bakan Çavuşoğlu aramızda” diye konuştu.

 

Bugün bir sonun değil başlangıç olduğunu ifade eden Türel, “Köse, yeni bir başlangıcın müjdecisidir. Böyle bir il başkanına sahip olmak her kula nasip olmaz. O bu davanın her zaman hizmetkarıdır. Bizdeki bütün görevler yataydır. Dikey olan tek şey genel başkanlıktır” şeklinde konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Fransa’daki programı nedeniyle kongreye katılamadığını dile getiren Türel, Müslümanlık adına yapılan davranışın Müslümanlıkla hiç uyum göstermediğini dile getirdi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle