Hoşgeldiniz  

TRAVOLTA SPORPLUS IN AÇILIŞI MUHTEŞEM OLDU

Semih Köken | 08 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

  • Dünyanın önde gelen on spor markasını bir arada bulunduran Travoltosportplus mağazası Kemer’de açıldı.1512460_10153221037419834_3908349606823034191_n  KESDER BAŞKANI ABDULLAH ÇİLENGİR İN SAHİBİ OLDUĞU TARVOLTASPORPLUS IN AÇILIŞI MUHTEŞEM OLDU
  • Kemer’de dünyanın en çok tercih ettiği 10 spor markasının yer aldığı ‘Travoltasportplus’ Spor mağazası açıldı. Kemer Atatürk Caddesi üzerinde 258 m2.lik alanda yer alan çift katlı mağazanın açılışı dualarla yapılırken, açılışa gösterilen ilgi yoğun oldu. Spor Mağazası Travoltasportplus  gelen müşterilerine Adidas,Reebok,Skechers,New Balance,Lacoste,Tommy Hilfiger,Onıtsuka Tiger,Superga,Vans,Birkenstock markaları ile hizmet verecek.
    Protokol açılışta yerini aldı

    Açılış kurdelesini Antalya Vali Yardımcısı Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Uraz, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Kemer Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçil ile mağaza sahibi Abdullah Çilengir birlikte kestiler. Açılış öncesi mağaza önünde Thor Crossfitness grubu bir gösteri yaparken büyük alkış aldı.

    Açılışta bir konuşma yapan Antalya Vali Yardımcısı Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu Kemer’in turizmde bir marka olduğunu belirterek, “ Hepimizin bildiği gibi Kemer turizmde bir marka. Bu gün açılışını yaptığımız spor mağazamızda da çok sayıda marka var. Bu mağazamızı Kemer’e kazandıran başta işletmeci arkadaşımız olmak üzere diğer çalışan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.  Açılış sonrası protokol ve katılan konuklar mağazayı gezdiler ve alışveriş yaptılar. Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu da ayakkabıları inceledi. Bu arada Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de Kemer’de açılan spor mağazasının hayırlı olmasını dileyerek, “ Kemer’de markalaşma anlamında beklediğimiz gelişmeler bu doğrultuda” dedi.

    Kemer’in büyük bir eksikliğini giderdik

    Kemer’in büyük bir ihtiyacı olan ve dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı spor mağazasını Kemer’e kazandırmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Travoltosportplus Mağazası sahibi Abdullah Çilengir “Kemer,  tarihi sit alanları, doğası, havası, denizi ile beklide dünyanın en güzel beldelerinin başında geliyor. Kemerde yaşam ise yaz ayları dışında çok monoton geçiyor. Kemer’de son yıllarda güzel gelişmeler de yaşanırken dünya markası olan bazı işletmeler çarşılarımızda yer almaya başladı. Sosyal anlamda eksikliğimiz hala devam etmekle birlikte Kemer’e yeni işletmelerin gelmesi sevindirici, umarım yakın zamanda farklı sektörler Kemer’e yatırım yapar ve Kemerde yaşayan bizler, sürekli Antalya’ya gitmek zorunda kalmayız. Kemerde yaşan bir birey olarak ilçemizde yaşayanların en iyisini hak ettiğini düşünerek Kemer de bulunmayan Adidas,Reebok,Skechers,New Balance,Lacoste,Tommy Hilfiger,Vans,Superga,Onitsuga Tiger,Birkenstock Ve Havaianas gibi markaların bayiliğini yaklaşık iki yıllık bir sürede Kemere kazandırmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Mağazamıza gelen tüm konuklarımız bu markaların her yaşa hitap eden‘seçkin’ ürünlerini global fiyatlarla ve taksit imkanı ile bulabilirler” dedi.

    Travoltasportplus Spor mağazasına açılışına katılan bazı isimler ne dediler?
    Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen

    “Bugün burada Kemer’e yakışır bir mağaza görüyoruz. Kemer’in Antalya’da, Türkiye’de dünya konjöktöründe turizm alanında çok büyük bir önemi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün burada işletmemizi açan işletme sahibimiz, işletme müdürümüz ve çalışanlarımıza kemer halkına böyle bir kaliteli işletme kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Dün Kemer nasılsa, bugün Kemer aynı olmayacak. Her geçen gün bu işletmeler turizme büyük katkılarda bulunacak. Başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”

    Kemer Tekirovaspor Başkanı İ.Selami Minta

    “Kemer adına hayırlı uğurlu olsun. Hakikatten yerinde bir iş oldu. Yıllardır özlediğimiz bir durum. Hep markalar gelsin istiyorduk. Bugün bunu burada gördük. Abdullah Beyi tebrik ediyorum”

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Uraz

    “Yeni açılan mağazamız Kemer’imize hayırlı uğurlu olsun. Turizmin çeşitlendirilmesi adına Kemerimizde yapılan bireysel ve kamusal her türlü faaliyeti destekliyoruz. Arkasındayız. Yeter ki yaz ve kış turizm ile ilgili gelişmeler olsun. Turistlerimizin, misafirlerimizin her ne arıyorlarsa bulmaları adına böyle mağazaların olmasını temenni ediyorum. İşletme sahibimize de yapmış olduğu bu başarılı açılıştan dolayı tebrik ediyorum”

    Kemer Enduro Kulubü Başkanı Semih Özdemir

    “Çok güzel bir mağaza. Kemer’de böyle bir eksiklik vardı. Bunu tamamladı. Öncelikle Abdullah Beyi tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum. Ellerine sağlık ”

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle