Hoşgeldiniz  

Teröre bayraklı tepki

Semih Köken | 28 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER Esnaf ve Sanatkarlar Odası, terör olaylarını protesto etmek ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkuyla kutlanması için ilçedeki esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası, son dönemde artan terör olaylarına tepki olarak, ilçede bayrak dağıttı. İlçe merkezinde bayrak dağıtan oda yönetimi, ilçenin en doğu kısmı olan Beldebi’nden başlayarak en doğu uçundaki Çıralı’ya kadar her esnafa bayrak vereceklerini söyledi. Esnaf Odası Başkanı Bolat Ünsal, terör olaylarını lanetlediklerini kaydetti. Tüm ülke olarak dayanışma içerisinde olunması gerektiğini kaydeden Başkan Ünsal, bu amaçla bayrak kampanyası başlattıklarını vurguladı.

26 Ağustos’un Malazgirt Zaferi, 30 Ağustos’un ise Türk Zafer Bayramı’nın yıl dönümü olduğunu hatırlatan Ünsal, hem teröre tepki göstermek hem de bu iki önemli günün anısına cumartesi günü esnafa kısa mesaj yoluyla işyerlerine bayrak asmaları çağrısında bulunacaklarını söyledi. Başkan Ünsal, Zafer Bayramı kutlamaları kapsamın düzenlenen yürüyüşe de 600 yüz metre uzunluğunda bir bayrakla katılacaklarını vurguladı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle