Hoşgeldiniz  

TEMEL BİLE KAZILMADAN YAPILAN KREŞ

Semih Köken | 14 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

TEMEL BİLE KAZILMADAN YAPILAN KREŞ

Kemerin Necati Hocası sloganlarıyla sen ben yok biz varız diyerek halkın güvenini kazanan Necati Topaloğlu ve ekibi yine bir ilke imza attı….

Son günlerde kamuoyunda puan kaybetmeye devam eden Hoca ve Aveneleri bu  kötü gidişe dur diyebilmek için yine türlü filmlere başladılar.

Bunlardan biriside apar topar gündeme getirilen Bağış altında yapılacak olan Anaokulu  projesiydi.

Yardımsever bir işadamı tarafından Anaokulu yapılması için imza attırılmasının ardından aynı gün içinde proje tamamlanarak ihale edildi ve son sürat inşaata başlanıldı.

Kemer merkez ve Aslanbucak mahallelerinde  kreş ihtiyacı bulunmamasına rağmen apar topar inşaata başlanılması vatandaşlar arasında tepki yarattı.

Öyle ki Kemer Aslanbucak ta imar müsaitken ne  bodrum yapıldı nede temel kazılarak alan güçlendirildi.

Kuru toprak üzerine Beton döken zihniyetin günü kurtarmak adına bu yaptıkları gözden kaçmadı.

Bağış da olsa Vatandaşın paralarının böyle iç edilmesine duyarsız kalmayan vatandaşlar olaya tepki gösterdiler.

Cantürk “Oduvar bey çok iyi düşünmüş Anaokulu yapalım demiş ama ihtiyacı olmayan bir yere yapılması hiç de hoş değil ama Çamyuva da böyle bir ihtiyaç varken neden burası göz boyamak için mi acaba çok yazık ” diye dert yanarken Bu projenin çok hızlı yapıldığını hiç bir araştırma yapılmadan BELEDİYE parseline bunun yapılmasını yadırgadıklarını söyleyen vatandaşlar bakalım bu tezgahın altından neler çıkacak diyerek haklı isyanlarını dile getirdiler.

Kemer Belediyesinin Olbia Parkı dışında yaptığı tüm imalatların defolu olduğu bilinirken Atatürk parkının durumu herkes tarafından eleştiri almaya devam ediyor. Kuzdere de yapılan pazar yerinin amacı dışında kullanılmasının tamamen proje hatası olduğu biliniyor. Bu projenin de önünün kapalı olduğunu söyleyen yetkililer “Şehir plancıları diye bir bilirkişi var ama bunlar her şeyi kendileri bildikleri için  Kemer Yapboz tahtasına döndü. Bu işin mühendisleri varken neden kafalarına göre Belediyenin parasını çar çur ediyorlar”  diyerek tepki gösterdiler.

Kemerde yapımına başlanan temel kazısı bile yapılmayan inşaat için yakında görkemli bir temel atma töreni yaparak günü kurtarmaya çalışacakları biliniyor.

iŞTE KEMER BELEDİYESİNİN HABERİ

 

ARSLANBUCAK’TA ANA OKULUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Kemer Arslanbucak Mahallesi’nde yapılacak olan ana okulunun grobetonu döküldü.
Çalışmaların hızla devam ettiği Anaokulu 8 ay sonra bitirilecek. Kemer’in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman’ın katkıları ile yapılacak olan ana okuluna Orduvar – Ülker Akman çiftinin ismi verilecek.
Başkan Topaloğlu, Akman’ın okulu yaptırmayı üstlenmesinin ardından ana okulunun grobetonunun döküldüğü gün inşaat alnına gelerek, çalışmaları yerinde inceledi.
Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan ana okulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve ana okulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ana okulunun yapımını üstlenen turizmci Orduvar Akman’a teşekkür ederken, anaokulunun Kemer’e hayırlı olması dileklerinde bulundu. Ana okulunun yapımına hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Başkan Topaloğlu, “8 ay gibi kısa bir sürede 100 öğrenciye eğitim veren okulu Kemer’e kazandırmış olacağız. Eğitime ve öğrencilerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Orduvar Akman’a ve eşi değerli hocam Ülker hanıma teşekkür ediyorum. Kemer’e şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle