Hoşgeldiniz  

KEMERSPOR SANDIKLIYI MAĞLUP ETTİ

Semih Köken | 31 Temmuz 2015 | Kemer Güncel A- A+

3. lig 2. Grupta 2015-2016 sezonu hazırlıklarını sürdüren Kemerspor, ikinci etap Tefenni kamp döneminin son gününde 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sandıklıspor ile karşılaştı.

Hazırlık karşılaşmasına kulüp yöneticileri ve siyasiler de yakından takip etti. Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yanı sıra kulüp yöneticileri Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Kemerspor Başkan Yardımcısı Durmuş Can, Kemerspor Yöneticisi Mustafa Kılıç, Kemerspor Yöneticisi Mustafa Pelit, Kemerspor Yön. Kur. Yedek Üyesi Mustafa Minta ve İşadamı Tolga Minta ve Sandıklıspor’lu yöneticiler karşılaşmayı izlediler.

Tefenni’de oynanan karşılaşmada Kemerspor, Sandıklıspor’u başarılı oyuncusu Volkan Can’ın 60. Dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etti.

Oynanan hazırlık karşılaşması sonrası Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Kemerspor ve Sandıklıspor’lu yöneticiler Tefenni Belediyesi Barutlusu Sosyal Tesislerinde ağırlayarak yörede yetişen meyvelerden ikram ettiler.

Ramazan bayramı öncesi ve sonrası olmak üzere iki etaptan oluşan Tefenni kampı sona eren Kemerspor, Kemer’e hareket etti. Kemerspor iki günlük iznin ardından üçüncü etap kamp dönemi için bir araya gelecek.

Oynanan hazırlık karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta: “Sandıklıspor hazırlık karşılaşmasını iyi oyun ve gelibiyetle tamamladık. Hedeflerimiz doğrultusunda Kemer’e ve Kemerspor’a yakışan bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. İnanıyorum ki bir üst ligi hedefleyen takımımız sezon sonunda hakettiği yerde olacaktır. Bizleri Tefenni’de en iyi şekilde ağırlayan Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kemerspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin de oynanan karşılama sonrasında; “Bir ay süren ve iki etaptan oluşan iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Sandıklıspor karşısında aramıza katılan oyuncularımızın performasını daha da iyi görme şansını yakaladık. Yapacağımız son takviyelerle yaklaşan sezona en iyi şekilde hazırlanarak hedefimize adım adım yürüyeceğiz” dedi.

 DSCF0783 DSCF0782

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle