Hoşgeldiniz  

TEKİROVA’DA BAŞKAN GÜL’E BÜYÜK DESTEK‏

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

  • TEKİROVA’DA BAŞKAN GÜL’E BÜYÜK DESTEK‏

Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ve Meclis Üyeleri ile birlikte Tekirova Seçim Ofisi’ni coşkulu bir kalabalıkla açtı.

Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ve Meclis Üyeleri ile birlikte Tekirova Seçim Ofisi’ni coşkulu bir kalabalıkla açtı.

Seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Mustafa Gül’ü, Tekirova Seçim Ofisi’nin açılışında Tekirova’lılar yoğun ilgi ve sevgiyle bağırlarına bastılar. Açılışa 2.500’e yakın kişi katılarak, MHP Adayı Mustafa Gül’e destek verdiler.

Başkan Gül yaptığı konuşmada “ Geçtiğimiz aylarda Tekirova’ya Pazar ziyaretine gelmiştik. Pazara gelen vatandaşlarımız etrafına bakarak “Başkanım bizleri bu zulümden, bu zorbalıktan bizleri kurtar. Hepimiz senin arkandayız ve sonuna kadar destekliyoruz” dediler. Daha sonra Tekirova’ya gelen ekip arkadaşlarımın almış oldukları notlarda,  Tekirova halkına büyük bir baskı yapıldığını ve çirkin bir siyasetin içinde kaldıklarını söylüyorlar. Ben ilk Belediye başkanlığını Sayın Mehmet Emin Minta’dan, daha sonra da Sayın Hasan Şeker’den teslim aldım ama ben ekibim o zamanlarda da çalışmalar yapıyorlardı ve ben hiçbir zaman böyle bir çirkin ve zulüm siyasetiyle karşılaşmadım. 10 yıl muhtarlık ve 15 yıldır Tekirova’da Belediye Başkanlığı yaptığın süreçte, böyle bir zihniyet Türkiye’de bile yaşanmamıştır. Geçtiğimiz bu süre zarfında, bazı Dünya Ülkelerinde yaşanan, baskı, korku, zulüm rejimini Tekirova’ya yaşatmıştır. Bizim anlayışımız yerel Yönetimde, insanlara sevgi ve hizmet vermektir.  Biz Belediye Başkanlığını kazandığımız zaman, bizlere oy veren ve vermeyen vatandaşlarımızdan da emlak, reklam, ruhsat, iş yeri açma vergilerini alıyoruz. Belediyelerimiz halkımızın vermiş olduğu vergilerle ayakta durmaktadır. Kemer Belediyesi olarak bu zamana kadar oy vermeyen hangi vatandaşımıza zulüm ve baskı yaptık? Tekirova’nın, Cuma Yerini örnek verirsek; orada yaşayan vatandaşlarımız seni desteklemedikleri için bu süre zarfında o mahallemize hiçbir şekilde hizmet götürmemişsin. Bu zihniyetle hiçbir yere varılmaz.  Meydanlara çıkarak, Kemer Kabuğunu kıracak diye bağırıyorsun ya bende sana buradan sesleniyorum, ey Yusuf Uras biz burada bugün Tekirova açık ceza evinin kaplarını kırdık. Sık sık AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i getirmektesin, ama Menderes Türel bile artık aynı simaları ve aynı yüzleri görmekten sıkılmış, çünkü oradaki vatandaşlarımızın hepsi baskıyla gelmektedir. Personelini, çalışanını, sana hizmet veren iş arkadaşlarını zorla oralara getiriyorsun. Menderes Türel sana sormuyor mu? Bunları, bizlere ne zaman açıklayacaksın. Geçen seçimde de yaptığın gibi, seçim günü havaalanında bekleyip kazanamayacağını anladığın zaman yurtdışına mı kaçacaksın?

Hepimizin bildiği gibi Allah’ın evi kötü bir şekilde olmaz. Ama sen meydanlara çıkarak Tekirova İlklerin Merkezi diye vatandaşı kandırmaktasın, şu yanımızda bulunan camii Tekirova’ya yakışan bir şekildemi. Bu camimize ne hizmet getirdin ve burada kaç defa bulundun. Otobüsle insanları toplayıp teleferiğe çıkartıp resturantlar da yemek yediriyorsun, bunun yanında bizim yapmış olduğumuz yolları eleştirmektesin yolları eleştirmektesin daha halen bir turizm beldesi olan Tekirova’nın Ana Caddesinde kaldırım bulunmamaktadır. Kemerimizin en güzel mahallerinden birisi olan Arslanbucak’ta bütün yollarımız en iyi şekilde hizmete açıktır.

Yine usulsüzlükler kurumu olan Gatab’a 700.000 tl para aktarımını hangi kanuna bakarak ve kime sorarak o para aktarımını gerçekleştirdin. Gatab’ın parası bitti de Tekirova Belediyesi’nden mi para aktarıyorsun. Gatab’ı borç batağına sürüklediğin yetmediğin gibi Tekirova Belediyesi’nide borç batağına soktun.30 Mart’ta sizlerin desteği ile tekrardan mührümüzü elimize aldığımız zaman bu usulsüzlüklerin hesabını hep birlikte soracağız. Bizleri bugün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

Başkan Gül’e destek vermek için partilerinden istifa eden vatandaşlara, Başkan Gül tarafından MHP rozetleri takıldı.

Açılışa, Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Çamyuva Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Can, Göynük Belediye Meclis Üyeleri ve MHP Kemer Belediye Meclis Üyesi Adayları Semih Top ve Sedat Akan, MHP Kemer Belediye Meclis Üyesi Adayları Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, Ahmet Güven, Cemil Köylüoğlu, Münevver Erkal, Nagihan Elibol, İlyas Zanco, Hüseyin Kara, Ahmet Aykaç, Aslı Bayar Ulukapı, Cumali Afşin, partililer ve yoğun bir halk katıldı.

 

DSC_7032 (1)

 

 
DSC_7023

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle