Hoşgeldiniz  

Tekirova’da Adına Yakışır bir Cadde

SEMİH KÖKEN | 03 Haziran 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Birimine bağlı Başkan Yardımcısı Ahmet Can’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gül, yolun bir an önce bitirilmesini istedi. 
Tüm ilçe ve mahallelerde asfalt, Kaldırım, parke taşı çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Mustafa Gül: Şu an itibariyle ilçemiz ve bağlı bulunan mahallelerde asfalt, kaldırım taşı, parke yama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz 4 yıl içerisinde inşallah ana caddelerimiz ve ara sokaklarımız da problemi olan yolumuz kalmayacak.Gerek Kendi imalatımız olan Kaldırım, ve Parke taşı üreten fabrikamızda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, asfaltta ise ihaleyi alan firmanın ekipleri ilçe genelinde asfalt çalışmalarının bir kısmını tamamlamış, Tekirova Mahallemizde ise, İsmine yakışır bir cadde olarak çalışmalarımıza başlattığımız “Mustafa Kemal Atatürk” Caddesinde kaldırım, yağmur suyu giderleri ve Işıklandırma çalışmalarımız tamamlanmış olup çok az bir asfalt çalışmamız devam etmektedir. 
Belde’den ve Köyden mahalleye dönen bölgelerimiz ve ilçe merkezlerimizde yol ve kaldırım çalışmalarında çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Dedi 
Başkan Gül, Tekirova’da asfalt çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç arz eden yollarda da asfalt yama ve bozulan Parke taşları yapılma işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle