Hoşgeldiniz  

Tahtalıdan bir Kar topu olarak düştük, çığ gibi Kemer’e iniyoruz

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, Akeniz TV de canlı yayında katıldığı seçim Akdeniz programında, Kemer’de çok hararetli bir seçim atmosferi olduğunu söyledi.

Yaklaşık 13 yıldır Kemer’de yaşadığını hatırlatan Ayhan, “Kemer’de yaşadığımız için, Beldibi’nden Çıralı’ya kadar, bölgeyi karış karış geziyoruz. Gezerken de bölgedeki eksiklikleri, yaşanan sorunları takip ediyoruz. Bu eksikliklerin giderilmesinin büyük meseleler olmadığını gördük. Kemer’in, cazibe merkezinin olmamasının bir sebebi olmadığını gördük ve yola çıktık” diye konuştu.

Kemer’de vatandaşlardan gelen sms sorularını da cevaplayan  Ayhan, Kendinize neden bu kadar güveniyorsunuz sorusuna “ ‘İnançlı bir cumhuriyet çocuğu olarak, önce Allaha sonra halka ve hakka güveniyorum” diye başlayan Ayhan, 20 yıldır bölgede Belediye Başkanlığı yapan insanların bu güne kadar yapmadıkları hizmetleri bundan sonrada yapamayacaklarının herkes tarafından anlaşıldığını ve bu nedenle de, kendi çalışmalarının Kemer halkı tarafından  gördüğünü ve desteklediğini, artık seçimi kazandıklarının anlaşıldığını  “Tahtaladan bir kar topu olarak düştük, çığ gibi  Kemere iniyoruz“ dedi.

Diğer bir sms sorusu olan, seçime katılan diğer partilerler ile bir ittifak yapması durumu var mı? ve kendisini Kemer halkına sevdirmesi ,kitleleri arkasından koşturmayı nasıl başardığı sorularına cevap olarak, Kemerde insanlar dürüst ve şeffaf yönetime aç, biz bunu hissettirdik, kazandığımız bir seçimi niye başka bir partiyle ittifak edelim, biz bu seçimin sonuna kadar gidicez ve biz bu seçimi aldık, bu seçimi aldığımızı görenler, dahada dibe vuracaklar dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle