Hoşgeldiniz  

SÜMER ” Şehitlerin hesabını partimizden sormak insafsızlıktır‏”

Semih Köken | 11 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

7 Haziran seçimlerinin hemen akabinde başlayan ve son bir aydır artan terör eylemlerinde amaç, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak, muasır, medeni ülkeler arasında yer almamızı engellemektir. Dört bir tarafı ateş çemberine dönen ülkemizi de bu ateşin içerisinde çekmek isteyen şer güçler harekete geçmiş, PKK ve DEAŞ gibi taşeronları kullanarak ülkemizde bir karışıklık yaratmayı amaçlamıştır.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu dönemde, üzülerek izliyoruz ki bazı siyasiler, terör örgütlerinin ve ülkemizde karışıklık çıkarmak isteyen dış güçlerin oyununa gelip, içinde bulunduğumuz durumdan siyasi rant elde etmeye çalışıyor. Terörden rant bekleyen bu kişiler, ülkemizin 30 yılı aşkın süredir verdiği mücadeleyi unutup, sanki terörü AK Parti iktidarı ile ortaya çıkmış gibi göstermeye çalışıp, hükümetimizin istifasını isteme gafletinde bulunmaktadır. Terör örgütü ve ona destek verenlerin adını dahi anmadan partimi suçlamak insafsızlıktır.

Terör, ülkemize 30 yıldır kan ve gözyaşı getirmiştir. Terörün birinci amacı ülkeyi karıştırmak, gelişmesini engellemek, halkın refah seviyesini düşürmektir. Kimsenin, özellikle de siyasilerin bu oyuna gelmemesi gerekir.

AK Parti iktidarından önce 7 binin üzerinde asker, polis ve kamu görevlisini şehit verdiğimiz terör olaylarında, 5 binin üzerinde sivil vatandaşımızın da hayatını kaybettiğini hatırlatmak isterim.

7 Haziran seçimlerden hemen sonra artan terör eylemlerinin sebebini tüm halkımızın iyi değerlendirmesi gerekir. ‘Sırtımızı Kandil’e dayadık’ diyen siyasiler ve bunlar barajı aşsın diye destek verenleri görmezden gelip, AK Parti’yi suçlamak insafsızlıktır.

Kaldı ki, Kandil ‘Saldırıları AK Parti’ye karşı yapıyoruz’ derken, siyasetçilerin terörden AK Parti’yi suçlaması, tam da onların istediği açıklamalardır.

Hükümetimiz Suruç’taki terör saldırısı ile birlikte gerek PKK, gerekse DEAŞ’a karşı bugüne kadarki en kapsamlı harekatı başlatmış, PKK ve DEAŞ kampları hava harekatıyla yerle bir edilmiştir. Büyük zayiat veren teröristlerin, eylemlerini artırmaları ve dışarıdan harekatın sona ermesi için destek arayışları, onların son çırpınışlarıdır. Teröre karşı verdiğimiz mücadele, ülkemiz için tehdit oluşturan teröristler temizlenene kadar devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Son terör olaylarında, Serik’te Barış Akkabak ve Alanya’da Abdullah Ümit Sercan’ı ellerimizle toprağa verdik. Şehitlerimizin acısını aileleri başta olmak üzere tüm halkımızla birlikte yaşadık. Terör saldırılarına verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Vatan toprağını korumak için yaşamını yitiren şehitlerimiz için teröristler ve onlara destek verenlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle