Hoşgeldiniz  

Yusuf Üras la ilgili haber kafa karıştırdı.ÜRAS KEMERDE GEZİYOR

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2014 | Siyaset A- A+

ÜRAS BURADA AMA İLÇE BAŞKANI FERRUH DERİN NERDE

Haberde Yusuf Ürasa ulaşılamadığı ve hakkında bir çok soruşturma açıldığı yazarken olayın en ilginçi ise AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin in yaptığı açıklama olaya damga vurdu.

Kısa adı GATAB olan ve Kemer’de altyapı hizmeti veren Güney Antalya Turizmi Geliştirme Altyapı Birliği’ne soruşturma başladı. Birliğin eski Başkanı Yusuf Üras’a ise ulaşılamıyor.

Hürriyet Akdeniz’in haberine göre; Kısa adı GATAB olan ve Kemer’de altyapı hizmeti veren Güney Antalya Turizmi Geliştirme Altyapı Birliği’nin eski Başkanı Yusuf Üras dâhil 19 GATAB çalışanı hakkında usulsüzlük soruşturması açıldı.

4 SUÇLAMA VAR

Hürriyet Akdeniz’de yer alan habere göre; yeni Büyükşehir Kanunu ile kapanan GATAB’da soruşturma izni verilmesiyle usulsüzlük iddiaları yeniden gündeme geldi. Kemer Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ön inceleme dosyasında 3 farklı ihale ve temsil-ağırlama ödeneğinin usulsüz olarak kullanıldığına ilişkin suçlamalar yer aldı.

ÜRAS KAYIPLARA KARIŞTI

Hürriyet’in haberine göre; GATAB dönemine ilişkin yolsuzluk iddiaları açılan soruşturma ve davalarla çalkalanırken, dönemin GATAB Başkanı ve 30 Mart yerel seçimlerinde AKP Kemer Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Üras’a kimse ulaşamıyor. Üras’ın başkanlığı döneminde kullandığı tüm telefonlar kapalı veya servis dışı. AKP Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, “Nerede olduğunu biz de bilmiyoruz. Telefonları kapalı” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle