Hoşgeldiniz  

“Terbiyesizlik yapmayın, adam olun…”

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Siyaset A- A+

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP’nin seçim afişleri üzerine AKP’nin seçim sloganlarının yapıştırılmasına sert tepki gösterdi. Siyasi ahlaksızlığın hiç bir dönem bu kadar revaçta olmadığını belirten Başkan Kaya “Terbiyesizlik yapmaya gerek yok. Adam olun, adam gibi siyaset yapın. Haddinizi bilin” çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisinin seçim sloganlarının yer aldığı ve Antalya’nın değişik bölgelerinde bulunan seçim afişlerine AKP’nin seçim sloganlarının yapıştırılması MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’yı çileden çıkardı. Yaşanan olay üzerine yazılı bir açıklama yapan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, herkesin ahlaklı ve adam gibi siyaset yapması gerektiğini belirterek bir an önce sorumluların gereğini yapmasını istedi. Başkan Kaya, ” Herkes haddini bilecek ve adam gibi siyaset yapacak. Kimsenin terbiyesizlik ve ahlaksız bir şekilde çamurluk yapmaya hakkı yok. Siyasi ahlaktan yoksun olanlar bilsinler ki yaptıkları adiliğin karşılığın fazlasıyla veririz. Suskunluğumuzu uysal koyun zannetmesinler. Afişlerimize saldıranlar bilsinler ki misliyle karşılığını alırlar” dedi.

“Milliyetçi Hareket Partisinin arkasında ne devlet gücü, ne bir belediye imkanı vardır” diye açıklamasına devam eden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Biz başkaları gibi parayı ayakkabı kutularından, rantiyecilerden , ihalecilerden ve havuzculardan almadık. Bizim afişlerimiz ülkücülerin helal parası ile yapılmış, alın teriyle kazanılmış emeklerdir. Emeklerimizi hiç kimseye çiğnetmeyiz ve heba edilmesine göz yummayız.  Buradan AKP İl Başkanı Rıza Sümer’e çağrıda bulunuyorum. Sokaklarda başıboş gezen ve bizim afişlerimize bu ahlaksızlığı yapan partililerinize sahip çıkın ve gereğini yapın. Bundan sonra bizim afişlerimiz ile ilgili olarak yapılacak olan herhangi bir olayda hiç bir ülkücü sessiz kalmayacak ve gereğini de yapacaktır. Bu da böyle bilinsin” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle