Hoşgeldiniz  

Ayhan: “Kemer halatı kopmuş bir gemi gibi gidiyor”

SEMİH KÖKEN | 12 Mart 2014 | Siyaset A- A+

Ayhan: “Kemer halatı kopmuş bir gemi gibi gidiyor”

BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, “Kemer, halatı kopmuş bir gemi gidiyor” dedi.
Başkan Adayı Ayhan ve meclis üye adayları, Kemer Doğa Dostları Spor Kulübü Derneği ile Navigator Restoran’da bir araya geldi.
Toplantıda konuşan, dernek başkanı yardımcısı Hasan Aktaş, dernek olarak toplantıya gelmeyi kabul eden Emrah Ayhan ve meclis üyelerine teşekkür etti.
‘Kemer’de nasıl bir yönetim istiyoruz’ adlı 24 maddelik beklentilerin olduğu liste yayınladıklarını ve basında çıktığını hatırlatan Aktaş, “Kemer’deki bazı sorunlara dernek olarak değinme1980394_431634146971720_1633643524_ok istedik. Turizm yapan insanlar, turizmi satıyor. Phaselis, Kındılçeşme, Kesme Boğazı gibi yerler tahrip ediliyor” dedi.
Yerel yönetimlerin doğanın tahrip edilmesine çanak tuttuklarını dile getiren Aktaş, şöyle konuştu: “Bu tahribatın içinde rant var. Seçimlerde kim kazanırsa kazansın, doğaya rant sağlayan belediyeye sert olacağız. STK’lar olarak, Kındıl sorununda dava yargıtayda. Phaseliste de dava açtık. Üç tane parti düşünün. Çifteçeşmeler’de siyaset farklı. Phaselis’te farklı. Kındıl’da farklı. Partiler önemli değil. STK’lar ve halk önceden bu kadar ilgilenmiyordu bu sorunlara. Ama artık ranta müsaade etmeyeceğiz.”
BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan ise, “Kemer’de geri getirme diye bir şey yok. Bir yer ranta kurban edildiyse geri dönüşü yok. Yapılan bir şeyi yıkmak çok zor. Önceliğimiz Phaselis. Oraya bir çivi dahi çakılsa, sistem işler ve yıkmak zor olur. Yargıya giderse ne derler bilemiyorum. Bunun yaptırılmaması için çalışıyoruz. STK’lar ve belediye bu konunun takipçisi olmak zorundadır. Yerel yöenetimler bir olursa ve kent konseyi oluşturulursa, bu tahsisi yapamayacaklar. Kemer, halatı kopmuş bir gemi gibi gidiyor. Bunu durdurmak lazım artık” diye konuştu.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle