Hoşgeldiniz  

ARICIDAN KEMERE ZİYARET

Semih Köken | 16 Ocak 2015 | Siyaset A- A+

Antalya genelinde yaşanan şiddetli yağmur ve fırtına sonrası ilçe ziyaretlerini sürdüren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı Kemer’e geldi. Arıcı ilk olarak eski yıllardan tanıdığı Kemer Kaymakam vekili ve Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu’nu ardından da Kemer Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Antalya genelinde yaşanan şiddetli yağmur ve hızı 155 km/saat‘i bulan fırtına sonrası yaşananları yerinde görmek için ilçelere ziyaretlerini sürdüren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca’nın ardından dün akşam saatlerinde Kemer’i ziyaret etti.

 

 

İlk ziyaretini aile dostu da olduğu Kemer Kaymakam vekili ve Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu’na yaptı. Ziyarette Vali Yardımcısı Cevheroğlu, Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın eski aile dostları olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

CEVHEROĞLU: “ABDURRAHMAN ARICI BENİM EBEDİ AĞABEYİMDİR”

Cevheroğlu; “Ben kendilerini abim kadar çok severim. Rahmetli Babam öldüğünde mezarı başına benimle birlikte giden bir büyüğümdür. Onun için ben kendisine Abdurrahman ağabey diyorum ve ebedi olarak ağabeyim olarak kalacaktır. Kendileri, Antalya için Türkiye için bir siyaset adamı dışında çok önemli bir spor adamı ve hekimdir.  Onun için ağabeyim Abdurrahman Arıcı’nın ziyaretinden ayrı bir memnuniyet duyuyorum. Ailemden birisini ağırlamış kadar mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

ARICI; “KEMERİ KONUŞACAĞIZ”

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ise; “Şu anda Kemer Kaymakam vekili olduğu için Sayın Kaymakamımım diyeceğim kendisine. Benden kendisi ile aynı duyguları paylaşıyorum. Bakanlık olarak da ben epeyce bir zaman yurtdışındaydım görevlerim dolayısıyla. Döndükten sonra ilk fırsatta da arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sayın Vali Yardımcımızda Kemer’de tekrar göreve geldi. Ben hem kendisine başarılar dilemek için hem de Kemer’i konuşmak için şu anda bir arazdayız.“

“KEMER, ANTALYA’DA TURİZMİN İLK ATEŞLENDİĞİ YERLERDEN”

Kemer’in önemli turizm merkezlerinden, hatta Antalya’da turizmin ilk ateşlendiği yerlerinden birisi olduğunu belirten Arıcı; “Son yaşanan afet ile ilgili olarak da kaymakam vekilimizi dinleyip bakanlık olarak elimizden gelen katkıyı da sunmak istedik. Bugün Kumluca’ya gittim. Yarında Kaş, Demre ve Finike’ye gidip yaşananları yerinde görüp, orada ki izlenimlerimi aktaracağım gerekli yerlere” dedi.

Arıcı ziyarette Kemer Kaymakam vekili ve Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu’na el yapımı çini vazo hediye ederken Cevheroğlu gelen hediye ye “Abdurrahman ağabeyden taş gelse bile bizim için değerlidir” dedi.

Cevheroğlu’da Arıcı’ya Kemer’in bir resmini hediye ederken; “Başbakanlığımızın talimatı doğrultusunda artık plaket vermiyoruz. Ve ben kendilerinin Kemer’i çok sevdiğini bildiğim için özellikle böyle bir resim takdim etmek istedim” dedi.

HABER:KEMERGÖZCÜ

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle