Hoşgeldiniz  

SİYASET EKİP İŞİDİR…Türel’lin çekirdek kadrosu

Semih Köken | 10 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e bağlılıkları pazara kadar değil mezara kadar olan 5 isim

Türel Belediye Başkanlığını kaybetmiş, hiçbir siyasi makamı olmadığı yılardı. Bir konuşmamız esnasında “Karşımdan gelen dostlarım, tanıyanların, kaldırım değiştirdi” demişti.

Hak eden, etmeyen, arkasından konuşan, konuşmayan, dost görünüp hala zararı dokunan,  etrafını saran onlarca yüzlerce kişi başkana nefes aldırmıyor.
Kimini kızarak, kimini gülerek, kimini hayretle izliyorum.
Ama Türel’in etrafında beş kişi var ki, Başkanla her şarta mezara kadar gidecekler. Sade işlerini yapmaya devam ediyorlar. İşte onlar.

Faik Şenli
2009 seçimlerinden sonra Başkan Rixos’ta çalışırken yanında asistan olarak göreve başladı. 2009 Seçimini kaybettikten sonra Star Gazetesi Genel Koordinatörü olarak 2011’e kadar Menderes Türel’in asistanlığını yaptı.2011 Millet Vekili seçimlerinden sonra yine asistan olarak Başkanla beraber Ankara’ya gitti. Faik Şenli, Menderes Türel’in eli, kolu, ayağı, gözü tabiri caizse her şeyi oldu. 2014 Büyükşehir Belediye Başkanı olunca da yine Türel Faik Şenliyi yanından ayırmadı ve asistan olarak her türlü işlerini Faik Şenli görür.



Gamze Sürüoğlu Kıymaz
Gamze Sürüoğlu Kıymaz,  Türel’in ekibine Ankara’da katılan başka bir isim. Kıymaz, Türel, mahalli idarelerden sorumlu genel başkan yardımcısı seçilmesiyle, Başkanın sekteri olur. Menderes Türel, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle ilk ekibiyle birlikte Gamze Sürüoğlu Kıymaz’ı da Antalya’ya getirerek sekreteri yaptı.
TUNAHAN  DERVİŞOĞLU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarından Tunahan Dervişoğlu, MENDERES TÜREL e birlikte  Antalya Büyükşehir Belediyesinde PROTOKOL Şube Müdürü olarak görev alırken DERVİŞOLUNU yanından hiç ayırmıyor.1526199_388344341323809_563889752918288991_n
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle