Hoşgeldiniz  

SİMGE KEMERİ SALLADI

SEMİH KÖKEN | 01 Ağustos 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Corona  pandemisi başladığından bu yana uzun bir zaman ara verilen konserler yavaş yavaşta olsa başladı.

Kemer turizminin amiral gemilerinden olan ve bölgedeki 7 yıldız ayarında hizmet veren ve  her alanda örnek gösterilen Rixos Gurubuna ait Rixos Premium Tekirova  misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk pop müziğinin kendinden söz ettiren yıldız sanatçısı Simge Sağın Kemer  Tekirova Rixos Premium  da unutulmaz bir konser verdi.

Corona  tedbirleri altında yapılan ve sosyal mesafe ve maske kuralına uyulan konsere otelde  kalan 1300 e yakın  misafir eşlik ederken Simge birbirinden güzel ve hit şarkılarıyla izleyenleri çoşturdu.

Tekirova Rixos Premium Genel Müdürü Faruk Karaca konser öncesi 47 şehir ve 6 ülkeden gelen misafirlere seslenerek kurban bayramlarını kutladı. Ardından süpriz yaparak  havaii fişek gösterisinin startını verdi. Muhteşem bir havaiii fişek gösterisinin ardından sahneye çıkan Simge  çıkış parçası “MİŞ MİŞ”  ile  izlemeye gelenleri çoşturdu.

Rixos premium Tekirova da birinci Bayram kutlaması başladı.

Semih Köken paylaştı: 31 Temmuz 2020 Cuma

 

 

İzleyenlere hoş geldin diyen Simge ” İnanın çok heyecanlıyım  yaklaşık 6 aydır sahne almıyorum ve bu dönemin ilk konserini  Antaya nın en güzel ilçesi  Kemer de vermekten büyük mutluluk duydum. Umarım bu sürec azaldı ve en kısa zamanda bitsin eski günlerimize dönelim” temennisinde bulundu.

https://www.facebook.com/semkoken/videos/10158499965589834/

 

Birbirinden  hit şarkılarıyla  izleyenleri çoşturan  Simge davul ve klarnet showlari ile  unutulmaz bir gece yaşatan  Simge  90 dakika boyunca sahne de kaldı.

Tekirova Rixos Premium  da kalan misafirler uzun bir süre Simge ve  ekibini ayakta alkışlarken otel yönetimine teşekkür ettiler.

oznor

oznor

cof

oznor

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle