Hoşgeldiniz  

Silahlı kavgada beş tutuklama

Semih Köken | 11 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ŞEKER AİLESİNİN İKİ FERDİ  TUTUKLU YARGILANACAK

Kemer’e bağlı Kiriş mahallesinde dün öğlen meydana gelen silahlı kavganın mahkemesi az önce sona erdi… Savcının tutuklanması istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk ettiği, Burhan Şeker, Mustafa Şeker, Yusuf Teker, Yakup Teker ve Adnan Korkut tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

OLAY NASIL BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, Kiriş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Mustafa Ş. (57) isimli vatandaşın çiftlik işlerinde çalıştığı belirtilen Yunus Ç. (27) iddiaya göre önceki gün akşam saatlerinde patronunun yeğeni Burhan Ş. (37) ve adamları tarafından “Selam vermediği” gerekçesiyle silahla tehdit edildi ve dövüldü.

PASAJDA ARBEDE ÇIKTI
Mustafa Ş., olayı öğrenip, yeğeninin babası olan kardeşi Şeref Ş.’i telefonla arayarak durumu bildirdi. Yaylada olduğunu söyleyen Şeref Ş. bir gün beklenmesini söyledi. Bu arada uğradığı saldırıyı kendisine yediremeyen Yunus Ç.’in, iddiaya göre çivili sopa hazırlayarak, Burhan Ş.’in çay ocağına gitmesiyle, taraflar Kiriş Sahil Caddesi’ndeki Ali Haydar Şeker Pasajı’nda karşı karşıya geldi.

SİLAHLAR KONUŞTU
Amca-yeğen ve adamlarının karşı karşıya geldiği olayda av tüfeği, tabanca, kurusıkı tabanca, bıçak, çivili sopa ve beyzbol sopası kullanıldığı öne sürülürken, arbedede Yunus Çekiç sırt ve omuz bölgesine aldığı 3 kurşunla, Ali Ş.(26) çivili sopa saldırısı sonucu ciğerinin delinmesiyle, Adnan K. (22) da bir kurşunun başını sıyırması sonucu yaralandı.
Önce Kemer’deki devlet, özel Yaşam ve özel Anadolu hastanelerine kaldırılan yaralılar, daha sonra Antalya’daki hastanelere sevkedilerek tedavi altına alınmıştı

 

5 ŞÜPHELİ ADLİYE’DE TUTUKLANDILAR

TASLAK AGA 11149078_10205252692748402_1850177804_n 20150411_114901

Savcının tutuklanması istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk ettiği, Burhan Şeker, Mustafa Şeker, Yusuf Teker, Yakup Teker ve Adnan Korkut tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.  Hastanede tedavisi devam eden Ali Şeker ve Yunus Çeker ise henüz hakim karşısına çıkmadı.

 

.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle