Hoşgeldiniz  

SICAKTAN KAÇANLAR ULUPINAR’A GİDİYOR

Semih Köken | 25 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

SICAKTAN KAÇANLAR ULUPINAR’A GİDİYOR

Koronavirüs salgını kısıtlamalarının ardından ilk tatil fırsatı olan 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle Antalya turist akınına uğradı. Kemer’in Ulupınar Mahallesi’nde akarsu üzerinde kurulu işletmeler yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

16 Temmuz günü mesai bitimiyle başlayan ve 25 Temmuz günü sona erecek Kurban Bayramı tatilinde, son yılların en büyük iç turizm hareketliliği yaşanıyor. Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Ulupınar ziyaretçi akınına uğruyor. Kemer’in Ulupınar Mahallesi’nde akarsu üzerine kurulu işletmeler yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Hava sıcaklığının 40 dereceleri geçtiği Antalya’da tatilciler serinlemek için doğası ve akarsuyu bulunan Ulupınar’ı tercih ediyor. Doğası, lezzeti, eğlence parkı, balık havuzu, gölet ve hayvanat bahçesiyle tercih edildiklerini ifade eden Şelale restoranın işletme sahibi Doğan Akkelle, kavurucu sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilcilerin Ulupınar’ı tercih ettiğini söyledi.

CENNETTEN BİR KÖŞE

2006 yılından bu yana tatilcilere hizmet verdiklerini söyleyen Akkellle, “Kurban Bayramı’nda çok yoğunduk. Antalya’ya, Kemer’e ve Olimpos’a gelen yerli ve yabancı turistleri ağırladık. Antalya’nın sıcağından kaçmak isteyen lezzetin ve doğanın buluştuğu Ulupınar’a gelsin, yerli ve yabancı tüm misafirlere kapımız açık. Adeta cennetten bir köşe olan Ulupınar, sıcaktan kavrulan yerli ve yabancı tatilcileri bekliyor. Herkesin buraya gelip tatil yapmasını ve görmesini istiyoruz” dedi

HER BÜTÇEYE UYGUN

Ulupınar’ın en büyük özelliğinin akarsu üzerine kurulu olduğunu belirten Akkelle,  “İşletmenin içi 22 derece civarında oluyor.  Tamamen suyun ve gölgenin üzerinde olduğu için yaz aylarında insanların tercih ettiği yer oluyor. İşletmenin içerisinde iki ayrı konsept mevcut.  İşletmenin bir tanesinde bütçesi az olan insanlar için ayrı özel menüler var.  Fiyatlarımız her bütçeye uygun. Herkesin yararlanmasını istiyoruz” sözlerine ekledi.

SICAKTAN BUNALANLARIN ADRESİ

Antalya’nın sıcağından kaçmak için Ulupınar’a geldiğini söyleyen Volkan Acıelma, “ Bayramın son gününde eşimle birlikte buraya geldik. Oldukça güzel bir havası var. Şehir merkezine göre serin ve doğayla iç içe bir yer. Artık eskisi gibi bayramlar olmuyor. Önceden bayramda herkes ailesiyle birlikte akraba ziyaretleri gerçekleştirip yemekler yenirdi. Şimdi bayramlarda herkes tatil yapmak için otellere koşuyor” dedi

Ailesiyle birlikte öğle yemeği yemek için Ulupınar’a gelen Ayşe Çıtır, “ Sıcaklardan kaçıp böyle serin bir yere geldik.  Ulupınar çok güzel bir yer, havası suyu oldukça serin insanı rahatlatıyor. Bayramı geçirmek için oldukça güzel bir yer. Korona virüsünde etkisiyle o eski bayramlar kalmadı. Yaklaşık 2 yıldır devam eden bu virüsünde hayatımızda oldukça büyük etkisi oldu.  Böyle güzel yerlere gelmeyi çok özledik” diye ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle