Hoşgeldiniz  

ŞENAY İYİCİL’DEN “İLETİŞİM” KONULU KONFERANS

SEMİH KÖKEN | 25 Şubat 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de kısa bir süre önce kurulan Şenay İyicil Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri tarafından Erendiz Otel’de Kemer’lilere ‘İletişim’ konulu bir konferans verildi. Konferansta konuşan İyicil, iletişimin insan yaşamındaki önemini anlattı. Şenay iyicil konuşmasında, “ İyi ve etkili birçok sorunu başlamadan çözecektir. Bunun için kendimizdeki iletişim engellerini fark edip değiştirme yoluna gitmemiz gerekir” dedi. Konferansa Kemer Doğa Dostları Derneği Başkanı Hasan Aktaş, Veles ( Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği ) Başkanı Nadezda Pelit, Kemer MT mini kolaj sahibi Betül Güneş Köleoğlu, Ekol Halı sahiplerinden Gül Taş Turan ile Kemerliler katıldı.

Katılımcıların sorularını ve düşüncülerini de alan İyicil, verdiği birçok yaşanmış hikâye ile iletişimin hayattaki önemine dikkat çekti. Konferansta, insanların günlük hayatta karşılaştıkları iletişim sorunları da dile getirildi.

İletişimde sevgi ve saygının önemi

Şenay İyicil konferansta yaptığı konuşmasında, sevgi ve saygının iletişimdeki yerine dikkat çekerek, “Bir insanın sevildiğini ve saygı duyulduğunu hissetmesi için üç temel nokta vardır. Bunlar, kendini sevme ve kendine saygı duyma, başkalarının onu sevmesi ve ona saygı duyması ve başkalarına sevgiyi gösterme ve onlar saygı duymasıdır. Bu üç kavram kişinin öz değer yapısını ortaya çıkarırken iletişimdeki önemini ortaya koyar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle