Hoşgeldiniz  

Seçim öncesi bilgilendirme toplantısı yapıldı

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Kaymakam Vekili Serdar Halil Cevheroğlu tüm siyasi parti temsilcilerini Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan kafeteryada toplayarak seçim günü ile ilgili uyarılarda bulundu.

Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, 07 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde Kemer’de bulunan tüm siyasi parti temsilcileri ile Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan kafeteryada bir araya geldi. Toplantıya Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu’nun yanı sıra Kemer İlçe Jandarma Komutanı Yasin Berçin, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Emniyet Amiri İlhan Özdemir, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ramazan Eser ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Seçim öncesi çeşitli uyarılarda bulunan Kaymakam Vekili Cevheroğlu yaptığı açıklamada; “Siyasi partilerle bir araya geldik. Seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrası güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgi verdik. Emniyet, jandarmada güvenlik olarak bilgilendirme yaptı. Sonrada parti ilçe başkanlarından kendi görüş ve önerilerini aldık. Seçimin adil bir şekilde geçmesi için her taraf tabi seçim bandı çerçevesinde mutabık. Aynı zamanda Kemer’de mümkün olduğu kadar en az görüntü kirliliği, ses kirliliği konusunda hepsi mutabık kaldı. Görüşmelerimiz çok demokratik bir ortamda geçti. Herkes birbirini büyük bir olgunlukla dinledi takip etti ve öyle ümit ediyorum ki millet iradesi 7 Haziranda en iyi şekilde sandığa yansıyacaktır. Genel anlamda bütün partiler özellikle Kemer’de turizm ilçesi olması nedeniyle ses ve görüntü kirliliğinin en aza indirilmesi mümkünse hiç olmaması konusunda görüş birliğinde. Ama daha sonra yürütebilmek için bir üst merciiyle görüşmeleri gereken konular var onu da görüş bildirecekler belki daha farklı pozitif bir durumda ortaya çıkabilir” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle