Hoşgeldiniz  

Sea To Sky Ekibine Teşekkür Belgesi

SEMİH KÖKEN | 23 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Kemer’de beş yıldır büyük bir başarı ile sürdürülen Redbull Sea To Sky organizasyonu nedeni ile organizasyona emeği geçenlere Kemer Kaymakamı Bayramali Köse tarafından teşekkür belgeleri verildi.
Kemer Kaymakamlık makamına Kulüp Başkanı Semih Özdemir, Ömer Nizam, Mehmet Özdemir, Ali Özgül, Orhan Özdemir, Zafer Minta, İsmail Özgül, Murat Kadaganlı, Dr. Sezai Oktay Öktem ve Talih Kurga davet edildi.
Kaymakam Köse, düzenledikleri uluslararası organizasyonla Kemer’in yurt içi ve yurt dışında tanıtımında katkıları bulunan kulüp üyelerine yönelik övgü dolu sözlerinin ardından, “İlk organizasyon telaşının üzerinden beş yıl geçti. Bir yaşındaki o çocuk artık büyüdü. Bugün beş yaşında. Bundan sonrada sizlerin azim ve kararlığı ile de birlikte yaşamaya devam edeceğine olan inancım tam. Bu işte emeği olan arkadaşlarımıza teşekkür belgeleri vermek istedim. Bu belgeleri basına haber vermedende verebilirdim. Ancak bu organizasyonla önemli bir başarıya imza atan arkadaşlarımızın örnek teşkil etmelerini diliyorum. Bu nedenle basının önünde sizlere teşekkür belgelerinizi takdim etmek istedim” dedi.
Kaymakam Köse tarafından tebrik edildikten sonra başarı belgelerini alan heyet daha sonra Kaymakam Köse ile birlikte basına hatıra pozu verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle