Hoşgeldiniz  

Şampiyon Kemerspor için çalışmalar başladı

SEMİH KÖKEN | 01 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemerspor’da düzenlenen Olağan Genel Kurulun ardından güven tazeleyen Başkan İsmail Selami Minta ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirerek gelecek sezonun takımını kurma çalışmalarını başlattılar.

Kemerspor’da, 20 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşen olağan genel kurulda tek listeyle seçime giren İsmail Selami Minta yeniden başkanlığa seçilmişti. Şampiyon bir takım yaratma hedefiyle yola çıkan Kemerspor’un yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına başladı.

Gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta; “Öncelikle yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun. İlk yönetim kurulu toplantımızda yeni sezon hazırlıkları ve şampiyon bir Kemerspor’u nasıl yaratacağımızı konuşacağız. Bu yıl hedeflerimiz oldukça yüksek. Geçtiğimiz yıl özellikle ikinci devredeki yükselişimizde katkısı yüksek olan Teknik Direktörümüz Tuğrul Metin ve ekibiyle birlikte yola devam etme kararı verdik ve teknik ekibin raporu doğrultusunda gönderilecek ve alınacak oyuncuları belirleyeceğiz” dedi.

Toplantının ilk gündem maddesi Kemerspor Yönetim Kurulunda görev dağılımı için isimler belirlendi. Gerçekleşen görev dağılımında Başkan İsmail Selami Minta, 2’inci Başkan Durmuş Can, İdari Asbaşkan Mesut Ersan Şatana, Mali Asbaşkan Fevzi Taş, Muhasip Üye İsmail Orhan, Basın Sözcüsü Halil Ahmet Büyükkapucu, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kılıç, Sağlık Sorumlusu Mustafa Pelit, Hukuk Sorumlusu İsmail Taşdeniz, Futbol Altyapı Sorumlusu M. Atilla Akbaş, Tesisler Sorumlusu Abdullah Sek, Halkla İlişkiler Altan Kırbıyık, Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Devrim, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dilveren, Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Karakaya olarak gerçekleşti.

Yönetim Kurulu görev dağılımı sonrası Teknik Heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda gönderilecek ve takımda kalacak oyuncular değerlendirildi. Bu yıl gerçekleştirilecek transferler konusunda yönetim içerisinde oluşturulan Transfer Komitesine Durmuş Can, M. Atilla Akbaş, Celal Karakaş, Altan Kırbıyık seçilerek görev aldılar. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Tuzlaspor takımına kaliteli oyucular kazandıran menajerlik şirketiyle ortak çalışmalar yürütüleceği dile getirildi. 

Bu yıl Kemerspor’a katkı sağlanması için çalışma başlatan Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Ramazan ayı sonrasında geniş bir katılımla yapılması düşünülen (Kemerspor’a Destek Gecesi) düzenleneceğini söyledi.

Alınan kararların yönetim kurulu üyelerine imzalatılması sonrası toplantı sona erdi.

Geçtiğimiz dönemde İdari Asbaşkanlık görevini üstlenen ve takıma önemli katkılarda bulunan bu dönemde ise Kemerspor 2’inci Başkanlığı görevini sürdürecek olan Durmuş Can; “Yeni yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik, her biri birbirinden kaliteli ve değerli insanlar. Bu yıl Kemerspor olarak çıtayı yükselttik ve şampiyon bir takım yaratmanın çalışmaları içerisindeyiz, herkese hayırlı ve uğurlu bir sezon diliyorum” dedi.

Başkan Minta toplantının başında yaptığı konuşmada yeni sezonda takımı yeniden Teknik Direktör Tuğrul Metin ve ekibine emanet edeceğini açıklamasının ardından görüşlerini aldığımız Kemerspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin şunları dile getirdi; “Geçtiğimiz sezon yaptıklarımız ortada, bu yıl takımdaki hedefler daha da yükseldi. Takımla ilgili raporumuzu yönetim kuruluna sunduk ve yeni sezonda Kemerspor’u 2’inci Lige çıkaracak güçlü bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı başlattık. Bu yıl hedefler ve beklentiler yüksek bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı bu yönde yürütüyoruz. Her şey Kemerspor’un başarısı için” dedi. (Kemerspor Basın Servisi)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle