Hoşgeldiniz  

  Polis PTT  ve Zabıta Binalarını kime veriliyor.

Semih Köken | 05 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

  Polis PTT  ve Zabıta Binalarını kime veriliyor.

 

 

Kemerin  Kiriş mahallesinde bulunan POLİS- ZABITA –PTT Binaları kiraya mı verilecek.

Kemer tarihinde  olmayan yapılmayan kanunsuz ve nizamsız işlere imza atan Kemer Belediye Başkanı  Necati Topaloğlu ve aveneleri  yine bir ilke imza attılar.

Kemer Eski Belediye Başkanı Hasan Şeker döneminde vatandaşların Devlet hizmetlerine daha hızla ulaşması toplum güvenliği gibi konularda kullanılmak üzere  sahil caddesi Sailors Beach  otelin yanına bulunan yeşil alana  Kemer Belediyesi tarafından bina yapılmıştı.

Önce muhtarlık olarak kullanılan binaya sonra Polis noktası yapıldı ve ardından Kemer Belediyesi Zabıta birimi kuruldu.

Geçen yıla kadar kullanılan bina Necati Topaloğlu nun emriyle boşaltıldı ve içersindeki duvarlar kaldırılarak dükkan görüntüsü aldı.

Kemer Belediyesi tarafından binada tadilatın başlamasının ardından Kirişte oturan ve ticaret yapan insanlar arasında tedirginlik başladı.Bu binanın bir meclis üyesine verildiği iddia edilmesine rağmen Kemer Belediyesinden her hangi bir cevap verilmedi.

VATANDAŞ TEDİRGİN

Kemer ile Kiriş arasında mesafe bulunduğunu söyleyen vatandaşlar “burası bizim güvence noktamızdı, asayiş için Bekçi ve polislerimize hemen ulaşabiliyorduk , ayrıca  Zabıta ekipleri  devamlı burada durarak kolluk kuvvetini yerine getiriyorlardı. Ptt için Kemere gitmemize gerek kalmıyordu.Şimdi görüyoruz ki vatandaşı hiç düşünmeyen sadece RANT ı düşünen bir belediye Başkanına oy vermişiz yazıklar olsun” dediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle