Hoşgeldiniz  

Paşam Tuning Fest, nefes kesti!

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

IMG_8493

IMG_856614

15

 

3

5

 

Modifiyeli araç tutkunlarının buluştuğu Paşam Tuning Fest 2015, Kemer Belediyesi işbirliğinde bir ilke daha imza attı. Kemer ilçesi Rally alanında düzenlenen drift şov, Avrupa ve Türkiye’nin drift şampiyonlarını ağırladı.

3 marka patentine ve 8 şubeye sahip Paşam Tuning Fest, geleneğini bozmadan Akdeniz bölgesinde ses getiren bir çalışmaya ev sahipliği yaptı. İstanbul, Adana, Mersin başta olmak üzere birçok ilde drift tutkunlarını buluşturan Paşam Tuning Fest 2015’de modifiyeli araçlar görücüye çıktı. Nefes kesen organizasyonda Kıbrıs Drift Şampiyonu İbrahim Yücebaş, Drift Pilotu Volkan Arısoy, Drift Pilotu Abbas Çimen de yerlerini aldı.

HEYECAN DORUKTA
Drift şov heyecanını otomobil tutkusu ile Kemer’de buluşturan Paşam Tuning Fest 2015’de, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün drift heyecanı da gözlerden kaçmadı. İlk önce Türkiye 1’incisi Volkan Arısoy’un arabasına binen Başkan Gül sırasıyla, Türkiye 1’incisi Abbas Çimen, Bulgaristan, Kıbrıs ve Rusya 1’incisi İbrahim Yücebaş’ın kullandığı araçta drift heyecanı yaşadı.

BİNLERİ AĞIRLADIK
6 bin seyirciye unutamayacakları bir organizasyonun örneğini sunan Paşam Tuning Fest 2015’in kurucu ismi Paşam Sezer, “6 bin seyircinin katılımı ile 750 aracın, Dj Catworks canlı performansı ve Fate Fat Rap konseri ile dev bir organizasyon düzenledik. 2 aylık çalışma sonrası 45 milyara yakın masrafın yapıldığı, 4 drift aracı ve 11 şehrin katıldığı programda emeği geçen 60 kişilik ekibime, ünlü drift pilotlarına, desteklerinden dolay Antalya halkına, Emniyet Müdürlüğü’ne ve Kemer Belediyesine sonsuz teşekkür ederim“ dedi.

SINIRLI KALMAYACAK
Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla yapılan drift gösterisi organizasyonunun önümüzdeki yıllarda yarışlara dönmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Paşam Tuning Fest 2015 Organizatörü Efe Murat Özkan ise Başkan Mustafa Gül’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

ÇITA YÜKSELECEK
Katkılarından dolayı organizasyon firması ve drift birincilerine plaket veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise organizasyon firmasına teşekkür ederek, “Her geçen gün daha başarılı organizasyonlara imza atacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle