Hoşgeldiniz  

ÖZEL YATLARIN REZALETİ DÜNYA TELEVİZYONLARINDA

Semih Köken | 05 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

UKRAYNA’DA SES GETİRDİ!

Tam kapanma döneminde özel yatların denize çıkmalarına izin verildiği Muğla’dan pes dedirten görüntüler gelmişti. Vatandaşlar tarafından çekilen görüntülerde lüks tekne ile denize açılan bir grubun çıplak vaziyette birbirlerinin görüntülerini çektiği anlar Türkiye, Rusya ve Ukrayna gündemine bomba gibi düştü. Görüntüdeki kadınların gözaltına alındıktan sonra ülkelerine döndükleri öğrenildi.

,

Geçtiğimiz gün yer alan “Rezil hayat” başlıklı haber ülke gündeminin yanı sıra Rusya ve Ukrayna gündemine bomba gibi düştü. Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir grup turistin uygunsuz görüntülerini konu alan haberdeki kadınların, sosyal medyada yüksek takipçili hesaplara sahip oldukları ve çekilen görüntülerin de bu hesaplardan paylaşıldığı öğrenildi. Görüntülerin kamuoyunda tepkilere yol açmasının ardından gözaltına alınan kadınların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı ve ardından ülkelerine döndükleri öğrenildi.

YÜZ KIZARTAN GÖRÜNTÜLER

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Koyu’nda evvelsi gün pes dedirten görüntüler kaydedilmişti.Tam kapanma döneminde özel yatların denize çıkmalarına izin verildiği Muğla’da vatandaşların kamerasına tekneyle denize açılan bir grubun çıplak şekilde tekne üstünde durduğu ve kamerayla birbirlerinin görüntülerini çektikleri anlar yansımıştı. Yüz kızartan görüntülerde 2 erkek ve 6 kadının olduğu görülürken, kadınların birbirleri ile samimi pozlar verdiği ve bu anları da telefonla kaydettikleri gözlemlendi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Böyle bir görüntünün tam kapanma dönemi ve Ramazan ayı içerisinde ortaya çıkmış olması ise büyük bir infiale yol açarken rahat bir vaziyette tekne üzerinde uygunsuz şekilde dolaşan görüntülerdeki kişilerin sosyal medyada fenomen oldukları öğrenildi.

DENETİMLER YETERSİZ Mİ?

Öte yandan tam kapanma dönemi içerisinde Muğla’da özel yatların denize açılabilmesi gündemde tartışma konusu olurken böyle bir olayın yaşanması ise denetimlerin yetersizliğinden mi kaynaklanıyor sorusunu akıllara getirdi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Rus haber ajansı RİA’nın aktardığına göre ise teknede çıplak fotoğraf çeken kadınlar ‘uygunsuz davranış’ gerekçesiyle gözaltına alındı. Genç kadınların polis ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Rus televizyon ağı Ren TV’ye konuşan kadınlardan biri ise, Dubai’de çıplak fotoğraf çekimi yapan kadınların gözaltına alınmasını hatırlatarak “Müslüman ülkelerde çıplak fotoğraf çekmemek gerekli ama bunu tam olarak anlamak için hata yapmanız gerekiyor. Ama yapacaksanız mümkün olduğunca sağduyulu yapın, konum işaretlemeyin “dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Ayrıca özel yatta uygunsuz görüntülerle tepki toplayan Ukraynalı turist kadınlardan bir tanesi önce sosyal medya hesabında o güne dair paylaştığı çıplak fotoğrafları kaldırdıktan kısa bir süre sonra da sosyal medya hesabını tamamen kapattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle