Hoşgeldiniz  

Otobüs ve taksi durakları dezenfekte ediliyor

Semih Köken | 29 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye dezenfekte ekipleri, ilçe genelindeki taksi ve otobüs duraklarında dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Otobüs ve taksi durakları dezenfekte ediliyor

Kemer Belediyesi, özellikle turizm sezonunda birçok yerli ve yabancı misafirin sıkça kullandığı taksi ve otobüslerde koronavirüse karşı önlem alıyor. İlçe genelinde tedbirleri elden bırakmayan Kemer Belediyesi, rutin olarak gerçekleştirdiği dezenfekte işlemleri kapsamında taksi ve otobüs duraklarının yanı sıra parklar, oyun grupları, kamu kurum ve kuruluşları, okulları ve diğer alanları da dezenfekte ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, belediye olarak koronavirüs ile mücadele etmeye aralıksız devam ettiklerini söyledi. Ayhan, belediye ekiplerinin ilçe genelinde aralıksız dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Yaz aylarında nüfusu artan Kemerimizde koronavirüse karşı tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Koronaya karşı açtığımız savaşı mutlaka kazanacağız. Ekiplerimiz, ilçe genelinde yerli ve yabancı misafirlerimizin sıkça kullandığı taksi ve otobüsler için duraklarda ilaçlama işlemi yapıyor. Bunun yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşlarla parklar, oyun grupları, okullar ve diğer alanları dezenfekte ediyoruz. Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymamız gerekiyor” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle