Hoşgeldiniz  

OTEL GİBİ HASTANE YAKINDA AÇILIYOR.

Semih Köken | 05 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

1 (17) 1 (50) 4 ŞUBAT 2015 ÇARŞAMBA KEMER DEVLET HASTANESİ  (59) DSC_0052 DSC_0058 1 (7)DSC_0052
İnşaatı tamamlanan ve Şubat ayı sonunda açılması planlanan 52 yataklı devlet hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, “Otel konforunda bir hastane” yorumunu yaptı.
DENİZ MANZARALI ODALAR
Bir dizi programlara katılmak üzere Kemer’e giden Adalet ve Kalknıma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve beraberindeki heyet temeli 2011 yılının Mayıs ayında atılan 52 yataklı Kemer devlet hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyi gezen İl Başkanı Av. Rıza Sümer, “Hastane değil sanki otel. Öylesine konforlu yapılmış ki hastalar bu hastanede yatmak isteyecek. Hastanede en ince ayrıntılar dahi düşünülmüş durumda. Bazı odalar deniz manzaralı. Görme engelliler için girişte Braille Alfabesi (kabartma) ile yönlendirme yapılmış. Hastanemiz Kemer’e ve Antalya’ya iyi gelecek” dedi.
Hükümetin Antalya’ya yapılan yatırımları takipçisi olduğunun altını çizen Başkan Sümer, “AK Parti olarak ‘önce insan’ parolası ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Hayattaki en önemli şey de sağlıktır. Bu kapsamda sağlık alanındaki yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor. Alanya, Elmalı ve Gazipaşa gibi ilçelerimiz de de sağlık ile ilgili yatırımlar var ve bu yatırımların 2015 yılında tamamlanması planlanıyor” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle