Hoşgeldiniz  

Orduvar Akman Kemere Anaokulu Yaptırıyor

Semih Köken | 03 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Orduvar Akman  Kemere Anaokulu Yaptırıyor
Kemer’in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman’ın okulu yaptırmayı üstlendi.
 Okulun yapımını üstlenen Orduvar Akman, söz konusu okulla ilgili olan sözleşmeye imza attı.
Yüklenici firmanın da hazır bulunduğu ziyarette, çalışmalara en kısa sürede başlanılması kararlaştırıldı.
Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına 100 öğrenci kapasiteli ana okulu yapılacak.
İçerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan , Kemer’e bir ana okul yapmak isteğini turizmci Orduvar Akman’a ilettiğini ve Akman’ın kabul ettiğini söyledi.
Akman’ın eşi Ülker Akman’ın da emekli öğretmen olduğunu hatırlatan  “Ana okulu ile ilgili projelerimiz hazır. 8 ay gibi kısa bir sürede 100 öğrenciye eğitim veren okulu Kemer’e kazandırmış olacağız. Orduvar Akman’a ve eşi Ülker hanıma teşekkür ediyorum. Kemer’e şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.
Yapılacak olan ana okuluna Orduvar – Ülker Akman çiftinin isminin verileceği bildirildi
Okulu yaptıracak olan Akman ise kendisinin uzun zamandır okul yaptırma düşüncesi olduğunu ifade ederek, “Bu düşüncemizi gerçekleştirmek istiyorduk. Necati başkan böyle bir konu ile bana gelince mutlu oldum ve hemen kabul ettim. Elimizden geleni yaparız dedim. Kemer’e hayırlı olsun.” dedi.
Öte yandan dün yapılan Kemer Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında da söz konusu okul yapımı oy birliği ile kabul edilmişti.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle