Hoşgeldiniz  

Okul Aile Birliğinden Başkan Gül’e Anlamlı Plaket

Semih Köken | 15 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Göynük’te eğitim veren Göynük Atatürk İlköğretim Okulu’nun Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, okula yaptıkları katkılardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür plaketi verdi.
Bu gün öğle saatlerinde Göynük Atatürk İlköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Gül’ü Okul Aile Birliği Başkanı Esra Koçbıyıkoğlu karşılarken ziyarette, Başkan Yardımcısı Semih Top ve Meclis Üyesi Cumali Afşin de hazır bulundu.
Göynük Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Esra Koçbıyıkoğlu; “Eğitim ve öğretime göstermiş olduğunuz katkıların yanı sıra okulumuzun fiziki ve sosyal hizmetlerinde de ciddi destek verdiniz. Bundan dolayı size teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, göreve geldikleri 2009 yılından bu güne kadar eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini, bundan sonra da olanaklar ölçüsünde destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
Bir teşekkür de Göynük’lü velilerden; Okul önünde çocuklarının çıkış saatini bekleyen veliler ise okulun temizliği, bahçedeki çardaklar, içme suyu muslukları, boya badana yolların yeniden yapılması, hız kesici kasisler ve işaret levhaları yapılmasından dolayı Başkan Mustafa Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle