Hoşgeldiniz  

Öğrenci Servisleri ve Velilerin Araçları İçin Yeni Bir Otopark 

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eğitim kurumlarından gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam ediyor ve takdir kazanıyor. 
Kemer Yenimahalle Hacı Hafize Saygan Ortaokulu idarecilerinin Kemer Belediyesi’nden okulun karşı yan tarafındaki Zekiye Pelit-Yusuf Daban Parkının önündeki boş alanın otopark olarak değerlendirilmesi yönünde talepte bulunması üzerine Kemer Belediyesi Hacı Hafize Saygan Ortaokulunun yan tarafına otopark alanı düzenleme çalışması yaptı.
Özellikle öğrencilerin daha güvenli şekilde servis araçlarına inip binmelerine imkan tanıyan, öğretmen ve okul ziyaretçilerinin araçlarını park edebileceği otopark alanı kilitli parke taşları ile döşendi. Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler okul önündeki alanın zeminini düzelterek bu alana 450 metrekare parke taşı döşeniyor.
Yenimahalle Hacı Hafize Saygan Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yetkilileri, okullarına yakışan otopark düzenlemesini gerçekleştirmesi ve okullarının tüm ihtiyaçlarına tereddütsüz yerine getirmesi nedeniyle Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle