Hoşgeldiniz  

ÖĞRENCİ AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR

Semih Köken | 19 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer ilçesinde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve bu Sabah bulunan 3 turist gencin Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Çocuklarını hastanede ziyaret eden aileler çok mutlu olduklarını ifade ederek, arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür etti.

Antalya‘nın Kemer ilçesinde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve bugün Sabahsaatlerinde bulunan İngiliz uyruklu David James Alan Mackie (22) ile Hollanda uyrukluMarje de Grott (22) ve Frisa Ann Antony de Vries (22) Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Aileleri ise çocuklarını hastanede yalnız bırakmadı. Çocuklarının Sağlık durumu hakkında bilgi alan ve sohbet eden aileler ardından gazetecilere Hastane önünde açıklama yaptı.

İsmini vermek istemeyen Hollandalı gençleri ailesi, “Çocukların şu an Sağlık durumları iyi. Ama yine de daha fazla Sağlık imkanları açısından Antalya‘ya gönderileceğini duyduk. Orada daha iyi bakılacaklarmış. Çok uzun bir süre gıda alamadılar. Herkese çok teşekkür diyoruz. Kaybolmalarıyla bu kadar kişinin ilgileneceğini tahmin bile edemezlerdi. O yüzden çok şaşkınlar. Tek düşündükleri ‘Nerede kaldı bu helikopter, nerede bu insanlar biz artık pijamalarımızı giyip dinlenmek istiyoruz’. ve geldiklerinde onca kişiyi karşılarında görünce çok şaşırmışlar. Şimdi anladılar onca insanın toplandığını. ve herkese çok teşekkür ediyorlar. Biz de çok teşekkür ediyoruz” dediler.

“TÜRKLER’E TEŞEKKÜRLER”

İngiliz David James Alan Mackie gencin babası Chris annesi Ellison, “Türk makamlarına ve Türkler’e çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı bulmak için harcamış oldukları gönüllülük çok önemliydi. Her zaman bizim için yaptıkları için onlara minnettar olacağız. Aslında oğlum şahsen gelip teşekkür edemediği için şu an hayal kırıklığına uğramış durumda. Oğlumu karşımda görmem kelimelerle anlatılacak bir durum değil. Anlatabilmek mümkün değil” diye konuştu.

 

Öğrenci değişim programı kapsamında Türkiye’ye gelen, ikisi Boğaziçi Üniversitesi, biri Kadir Has Üniversitesi’nde öğrenim gören, İngiliz David James Alan Mackie ile Hollandalı Marje de Grott ve Frisa Ann Antony de Vries, 14 Ocak’ta Kemer’e bağlı Göynük’teki Likya yolunda doğa yürüyüşüne çıktı.

gtm_2jn1lo7yj4ihnp0bk0ab6mceagsjmijx4if D191339440 D1913362 27471551 D191336240

 

kaynak  :  ( DHA )

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle